miten saada kaunis huulet

Kaunis, pehmeät huulet halutaan naisten kaikkialla. Näet täyteläistä huulet esillä lehtien kansissa, huulipuna mainoksia, ja kasvot suosikki celebs (kyllä, Angelina, puhumme sinulle). Kuka sanoo, meillä ei voi olla niitä, too? Seuraavassa muutamia tapoja pyöristyä – ja suojella – huulet.

1. Rasvaton Lip etiketit

Ei voi saada tarpeeksi huulirasva? Jos näin on, tarkista ainesosat olet laskemisesta huulet. Suojaamaan auringon vaurioita, Academy of Dermatology suosittelee valitsemalla huulirasva kanssa SPF 30 tai korkeampi.

“Vältä parabeeneja ja tuoksu, joka voi olla ärsyttävää”, sanoo Ranella Hirsch, MD, Boston ihotautilääkäri. Lisäksi, jos on taipumus saada halkeilevat huulet, ehkä välttää kamferi ja mentoli, super-aromaattisia ainesosia, jotka voivat kuivua huulet. Sen sijaan, etsiä ainesosia, jotka auttavat huulet pitää kosteudelle. Näitä ovat glyseriini, mineraaliöljy, aloe, maitohappoa, ja sorbitoli. Lanoliini ja mehiläisvaha molemmat pehmentää huulet hetkessä. Kuitenkin, mehiläisvaha ei läpäise pinnan huuleen.

Skip huulirasvat keinotekoisilla makuja ja makeutusaine; ne voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

2. Slough Away Hiutaleet

Varmasti jo kuorivat kasvojen ja vartalon. Mutta tiesitkö, että huulet voivat hyötyä tästä hoitoa, liian? Levitä nokare sokeria ja hunajaa (se auttaa sokerin stick) huulet ja hiero kevyesti, käyttäen pieniä liikkein.

“Virran näinä orvaskeden solut voidaan vauhdittaa uusia kollageenia, joka hieman hidastaa ikääntymistä huulet”, sanoo Neil Sadick, MD, ihotautilääkäri New Yorkissa. Viimeistele pyyhkimällä suussa kostealla liinalla ja soveltamalla huulirasva.

3. Pump Up the Volume

Täydellinen huuli look on. Pitkäaikaisessa huuli plumping, sinun täytyy käydä ihotautilääkäri toimistoon. “Erilaisia ​​hyaluronihappoa täyteaineita voidaan injektoida huulillaan avohoidossa menettely”, sanoo Tina Alster, MD, johtaja, Washington Institute of ihoon Laser Surgery Washington DC täyteaineita ovat Juvederm ja Restylane.

Ihotautilääkärit ovat myös käyttämällä yhdistelmähoitoa – täyteaineita plus Botox – enemmän luonnollisen näköinen huuli nuorentaminen, Hirsch sanoo.

Myös huuli-plumping kiillot varten väliaikainen vaikutus. Nämä ovat usein infusoida liikkeeseen edistäviä eteerisiä öljyjä, kuten kaneli ja inkivääri.

4. Älä Smoke

Tutkimukset ovat yhdistäneet tupakoinnin ihon ennenaikaista vanhenemista. “Tupakointi kiihdyttää ihosolujen vaurioita ja kollageenin menetys, joka johtaa ryppyjä,” Hirsch sanoo. Joten ohita savukkeita ja kerroksen huuleen kosteusvoide.

LÄHTEET

Neil Sadick, MD, ihotautilääkäri, New York City.

Ranella Hirsch, MD, ihotautilääkäri, Boston.

Tina Alster, MD, johtaja, Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery, Washington, D.C.

Rollison, DE, Cancer Causes Control helmikuu 2012.

Academy of Dermatology: “Aurinkovoiteet.”