Miten on yli 35 laittaa raskaus vaarassa?

Koska vanhempi äiti voi olla joitakin etuja. Saatat olla taloudellisesti turvattu, ja ehkä enemmän elämänkokemusta tuoda työtä vanhemmuuden. Useimmat vanhemmat äidit ovat terveitä raskaudet ja toimittaa terveitä lapsia. Silti mahdollisuuksia kehittää tiettyjä ongelmia ovat suurempia, kun olet 35 vuotias tai vanhempi.

Käytä että syynä huolehtia itsestäsi. Pidä jokainen tapaaminen lääkärin tai kätilön, jotka haluavat seurata raskauden erityisen huolellisesti. He auttavat ymmärtämään suositellaan testejä ja laittaa riskit näkökulmasta. Esitä kysymyksiä ja pysyä ajan tasalla. Valmisteilla voi auttaa vastaamaan, jos siellä ongelma.

Muista, useimmat äidit 35 ja vanhemmat ovat terveitä lapsia ja normaalin raskauden. Riskit sinulle ja vauva ovat hieman keskimääräistä suurempi, mutta edelleen hyvin alhainen. Jotkut näistä riskeihin kuuluvat

Syntymävikoja. Vanhemmat naiset ovat todennäköisemmin olla vauvan kanssa kromosomi häiriö, kuten Downin syndrooma. Jos olet 25, mahdollisuus Downin oireyhtymä on noin 1 1250. Jos olet 35, riski kasvaa 1 400 Iän 45, se on 1 30.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

Keskenmeno. Useimmat keskenmenoja tapahtuu 13 ensimmäisen raskausviikon aikana. Iän myötä riskiä varhaisen keskenmenon nousee. 35-vuotiaana, mahdollisuus on noin 20%. Iän 45, tilaisuutesi on 80%.

Korkea verenpaine ja diabetes. Saatat olla todennäköisesti kehittää korkea verenpaine tai diabetes raskauden aikana. Nämä olosuhteet voivat aiheuttaa ongelmia, kuten keskenmeno, kasvun ongelmia vauva, tai komplikaatioita synnytyksen aikana.

Istukka ongelmat; Istukka previa tapahtuu, kun istukka kattaa kaikki tai osa kohdunkaula. Tämä voi johtaa riskialtista verenvuodon synnytyksessä. Jos olet oman 40s, olet kolme kertaa todennäköisemmin istukan ongelmia kuin nainen hänen 20s. Jopa niin, ongelma on harvinaista.

Ennenaikainen syntymä ja alhaisen syntymäpainon: Vanhemmat naiset ovat todennäköisemmin toimittamaan vauvoja ennenaikaisesti, ennen kuin 37 viikkoa. Tämän seurauksena vanhemmat äidit ovat vaarassa ottaa vauvoja painavat alle 5,5 kiloa syntyessään.

Vaikka nämä riskit ovat todellisia, voit hallita monet heistä hyvää neuvolatoiminnasta. Kautta sikiöseulonta ja testaus voi tietää jos vauva on ongelma – tai suurempi mahdollisuus yhden – ennen syntymää. Näiden tietojen avulla voit saada valmis huolehtimaan vammaisen lapsen, tai voit päättää lopettaa raskauden.

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?