Miten olla onnellinen: 7 askelta tulossa onnellisempi henkilö

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

Suosittu korttiin selittää tämän lainaus Henry Thoreau: “Onni on kuin perhonen: mitä enemmän ajaa sitä, sitä enemmän se väistää teitä, mutta jos kääntää huomion muihin asioihin, se tulee ja istua hiljaa oman olkapää. ”

Kaikella kunnioituksella tekijälle Walden, joka vain ei ole niin, mukaan yhä useammat psykologeja. Voit olla onnellinen, he sanovat. Voit ajaa alas että vaikeasti perhonen ja saada se istua olalla. Miten? Osittain yksinkertaisesti tehdä työtä valvoa toimintaa mielesi.

Helen Kirwan-Taylo; Monta vuotta sitten oli putoavien ulos tyttöystävä, joka osoittautui niin tuskallista, voin tuskin puhua siitä tänään. Ystäväni (kutsukaamme hänen Maria) oli värikäs tv-asema ja oli maailman hänen jalkojensa juuressa. Hän oli kihloissa komea eurooppalainen, ja hänen kasvonsa olivat kipsissä yli sanomalehtiä. Työskentelin 60 minuuttia tuolloin, ja me usein tapasivat lounaalla. Sitten eräänä päivänä hänen näytä peruutettiin ja hän pyysi minua – huolettomasti, ikään kuin se ei ole niin väliä …

Tutkimus on osoittanut, että lahjakkuus onnea on, suurelta osin, määräytyy geenit. Psykologian professori David T. Lykken laatija Happiness: luonne ja Hoivaa, sanoo, että “yrittää olla onnellisempi on kuin yrittää olla pitempi.” Meillä jokaisella on “onnellisuus ohjearvo”, hän väittää, ja siirrä pois vain hieman.

Ja kuitenkin, psykologit, jotka tutkivat onnea – myös Lykken – että voimme jatkaa onnea. Voimme tehdä tämän tyhjäksi negatiivisia tunteita kuten pessimismi, kauna ja viha. Ja voimme edistää positiivisia tunteita, kuten empatiaa, tyyneys, ja erityisesti kiitollisuutta.

Ensimmäinen askel on kuitenkin tehdä tietoinen valinta lisätä oman onnellisuuden. Kirjassaan, valloitus Happiness, julkaistu vuonna 1930, filosofi Bertrand Russell oli sanoa: “Onnellisuus ei ole, paitsi hyvin harvoissa tapauksissa, mikä laskee suuhun, kuin kypsä hedelmä …. Happiness must olla, useimmat miehet ja naiset, saavutus sijaan lahja jumalten ja tämän saavutuksen, vaivaa, sekä sisäisen ja ulkoisen, täytyy olla suuri osa. ”

Tänään, psykologit, jotka tutkivat onnellisuuden täysin samaa mieltä. Tarkoituksena olla onnellinen on ensimmäinen 9 valinnat Happy People lueteltu kirjailijoiden Rick Foster ja Greg Hicks kirjassaan on sama nimi.

Aikomus on aktiivinen halu ja sitoutuminen olla onnellinen “, he kirjoittavat.” Se on päätös tietoisesti valita asenteita ja käyttäytymismalleja, jotka johtavat onneen yli onnettomuutta.