miten löytää natrium – aihe yleiskatsaus

Lähes kaikki elintarvikkeet sisältävät natriumia, tai suolaa, luonnollisesti tai ainesosana. Mutta et aina tiedä se on olemassa, tai kuinka paljon on olemassa. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla löytää natriumia.

Suolaton “tarkoittaa, ettei natriumia lisätään ruokaan. Mutta ruoka voi silti sisältää natriumia luonnostaan; Natrium-vapaa” tarkoittaa palvelevat on alle 5 milligrammaa (mg) natriumia; Erittäin alhainen natrium “tarkoittaa palvelevat on 35 mg tai vähemmän natriumia; Low natrium” tarkoittaa palvelevat on 140 mg tai vähemmän natriumia; Kevyt natrium “ja” vähennetty natrium “tarkoittaa, että on olemassa 25% vähemmän natriumia kuin mitä ruoka on yleensä. Tämä on edelleen yleensä liian paljon natriumia. Yritä ostaa elintarvikkeita joko näistä etiketissä.

Tarrat elintarvikkeita usein väittävät, että ruoka on “vähäsuolainen” tai jotain vastaavaa. Lue, mitä nämä väitteet tarkoittaa

Voit rajoittaa natriumin ruokavalioosi laskemalla milligrammaa se kaikki mitä syöt. Tämä menetelmä mahdollistaa enemmän joustavuutta ruokavaliota. Jos syöt yhden korkea-natrium ruokaa, voit tasapainottaa sitä hyvin vähäsuolainen elintarvikkeet aikana loppupäivän.

Laskea mg natriumia, lue ravitsemus tosiasiat elintarvikkeiden merkinnöissä. Opit jotka ravinteet ovat ruokaa, kuten natriumia. Katso sekä annoskoko ja natriumin määrää.

Haluat ehkä pitää natrium kirjaa. Tämä voi näyttää, miten paljon natriumia syöt aterian tai päivän aikana. Jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, pitää kirjaa, jonka avulla voit myös tallentaa paino (Mikä on PDF-asiakirja?).

Palveleva koko löytyy yläosassa etiketin, yleensä oikeassa alla “Nutrition Facts” title; Määrä natriumia on annettu ravinteiden luettelossa. Sitä annetaan milligrammoina (mg); Tarkista annoskoko huolellisesti. Yksi annos on usein hyvin pieni, ja voit syödä enemmän kuin yksi annos. Jos et, syöt enemmän natriumia kuin nimet; Esimerkiksi sanokaamme Annoskoko varten purkitettu keitto on 1 kuppi ja natriumin määrä on 470 mg. Jos sinulla on 2 kuppia keittoa, syöt 940 mg natriumia.