miten löytää hammaslääkäri

Oral Health Trends

Kun etsit hammaslääkäri, Dental Association (ADA) tarjoaa näitä ehdotuksia

ADA ehdottaa soittamalla tai käymällä useampia hammaslääkäri ennen valitsemalla yksi.

Sascha Züge; Pidätkö löytää tekosyitä lykätä että hampaiden puhdistus? Olet hyvässä seurassa, puolet kaikista aikuisista on ahdistus menossa hammaslääkärin vastaanottoa, ja yksi kolmasosa kieltäytyvät mennä ollenkaan. Mutta hammas – er, totuus – on, ohita oman kahdesti vuodessa tapaamisia voisi tarkoittaa enemmän kuin pelkkä onkalo: Huono suuhygienia voi aiheuttaa sydänsairauksia, aivohalvaus, infektio, ja jopa joidenkin syöpien. Onneksi uusi high-tech välineitä, lääkevaihtoehtoja, hammaslääkäri koulutusohjelmia, ja niin sanottu …

Sinä ja hammaslääkäri on pitkäaikainen suun terveydenhuolto kumppani; siksi, sinun pitäisi löytää joku voi olla tyytyväinen. Löytää sopiva hammaslääkäri tarpeisiisi, harkitse seuraavat kysymykset lähtökohtana

Jos vierailevat hammaslääkärin vastaanottoa

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010

Kysy perheen, ystävien, naapureiden tai työtovereiden niiden suosituksia; Kysy perhelääkäri tai paikallisesta apteekista; Jos olet muuttamassa, pyydä nykyinen hammaslääkäri tehdä suosituksen; Ota yhteyttä paikalliseen tai valtion hammaslääkärin yhteiskunnassa. ADA on luettelo paikallisia ja valtion hammaslääketieteen yhteiskunnissa verkkosivuillaan, www.ada. Paikallinen ja valtion hammaslääketieteen yhteiskunnissa myös voidaan luetella puhelinluettelon kohdasta “hammaslääkärien” tai “yhdistyksiä.