miten käyttää täydentää viisaasti

Luultavasti ottaa vitamiineja ja ravintolisiä, jonka tavoitteena on parantaa terveyttä. Se on hyvä uutinen! Silti nämä tuotteet eivät ole aina hyväksi sinulle – tai turvallista. Ja ostavat ravintolisiä ei ole niin yksinkertaista kuin etsivät lupaavimmista terveysväittämään etikettiin.

Onneksi voit arm itseäsi joitakin yksinkertaisia ​​tosiasioita ennen kuin aloitat täydentää. Käytä tätä tarkistuslista ohjeeksi auttaa keskustella lääkärisi kanssa. Tuo se apteekki tai supermarketin auttaa valitsemaan täydentää, joka on turvallinen, ja joka parhaiten sopii terveydenhuollon tarpeisiin.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) ei säännellä ravintolisä; kuitenkin, se kohtelee niitä kuin elintarvikkeet sijaan lääkkeitä. Toisin huumausaineiden valmistajille, päättäjät lisäravinteet ei tarvitse näyttää niiden tuotteet ovat turvallisia tai tehokkaita ennen niiden myyntiä markkinoilla.

Ja mitä sisällä täydentää pullon eivät aina vastaa mitä etiketissä lupauksia. Jopa täydentää nimeltään “kaikki luonnolliset” voi aiheuttaa haittavaikutuksia tai vuorovaikutuksessa lääkkeitä olet jo ottaen. Jotkut täydentää voi sisältää ainesosia, jotka eivät ole edes listattu etiketissä.

Ennen kuin ostat mitään täydentää, keskustele lääkärisi. Selvitä, onko tuote olet ajatellut osto on turvallinen sinulle. Kysyä, voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden olet ottaen.

Kun ostat mitään ravintolisä, tässä mitä etsiä

Käytän kuponki; Olen ostaa store tuotemerkin; I shop alennustavaratalo; En ota vitamiinit tai lisäravinteet