miten järjestää lääkitys

Käytätkö pari lääkitys päivässä? Paljon monet ihmiset maailmassa tekevät. Sinun täytyy olla varovainen, vaikka, ottaa oikea lääke oikeaan aikaan.

Lääkäri ei ole ainoa soittamalla laukausta noin terveydelle. Sinulla on vaikkapa liikaa, varsinkin kun se tulee lääkkeistä, ottaa; Voit olla suuri merkitys luomisessa hoitosuunnitelmaasi “, kertoo Wanda Filer, MD, presidenttinä Academy of Family Physicians.” Tiedät sairaushistoria, lääkkeitä olet allerginen, ja budjetti; Puhua näistä asioista lääkärin kanssa. Yhdessä voit tehdä parhaita päätöksiä lääkevalmisteen tarvitset.

Ne ovat yksinkertaisia, halpoja, ja tehdä työtä. Hae kuopissa apteekista.

Niissä on erilliset osiot viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Näin voit lajitella huumeiden mukaan, milloin sinun täytyy ottaa niitä.

Useimmat lääkkeet voidaan säilyttää osastoissa muiden lääkkeiden kanssa lyhyitä aikoja ilman vuorovaikutusta. Mutta Tarkista lääkäriltäsi tai apteekista varmistaa.

Muita muunnelmia teemasta: Kokeile automaattinen pilleri automaatit, jotka auttavat sinua järjestämään pillereitä. Tai laittaa lääkitys eriväriset pulloissa erillistä vuorokaudenaikoina.

Voit myös kysyä apteekista pillereitä, jotka tulevat “monen annoksen” paketteja. He ryhmä lääkkeet, jotka on otettava yhdessä paketeiksi merkitään päivämäärä ja kellonaika. Varmista et tilaa liikaa etukäteen, vaikka, jos siellä on muutos reseptejäsi.

Miten tahansa mennä, varmista järjestäjät ovat täynnä oikein. On helppo pudottaa kaksi pilleriä, jossa pitäisi olla vain yksi, tai laittaa väärää lääkettä pulloon.

On helpompi muistaa pillerit jos otat niitä samaan aikaan ja samassa paikassa, mieluiten kotona. Se on vielä parempi, jos voit vetokoukku pilleri aikataulu normaaliin annosteluun. Esimerkiksi ottaa ne aamiaisella tai kun harjalla hampaita yöllä.

On suunnitelma täyttymään pilleri järjestäjä, too. Tee se samana päivänä viikoittain tai kuukausittain.

Se auttaa pitämään et unohda ottaa lääkkeesi. Valitse ilmeinen, näkyvä sijainti, kuten oman yöpöytä tai pukeutuja, tai vieressä kahvinkeitin.

Onko joku muu taloudessanne ottaa lääkkeitä, myös? Harkitse heidän samassa paikassa, too. Mutta varmasti voit helposti tunnistaa mikä pillereitä kuuluvat kenelle. Kokeile eri väriä kuopissa, esimerkiksi, ja varmista kaikki on selvästi merkitty.

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.