miten hallita lääketieteen työssä

Onko sinun täytyy ottaa reseptiä tai over-the-counter medicine työaikana? Saatat tarvita lisäapua järjestää, tallentaa ja muistaa kaikki yksityiskohdat aikana kiireinen päivä. Se on erittäin tärkeää, vaikka, koska pysyminen oikealla aikataulussa auttaa pitämään kunnossa kurissa. Ja tutkimus osoittaa, että sitä helpompaa on ottaa lääkkeitä työssä, sitä todennäköisemmin olet pitää sen ylös.

Hyvä päivä rekisteröityneille apteekista Michelle Kasperowitz, 37, on kun hän mausteina kysymyksiä. Ne voivat vaihdella josta verenpainemittari ostaa, onko ihottuma on myrkkyä muratti. Ja koska hän työskentelee supermarket, hän saa paljon ruokaa liittyvien tutkimusten samoin. “Yksi mies tuli luokseni äskettäin, heiluttaen pussi parsakaali”, kertoo Kasperowitz, joka työskentelee Shoprite Pharmacy Woodbridge, NJ “Hän on verenohennuslääke, ja hän halusi tietää, jos hän voisi syödä; Kasperowitz työtä. ..

Onko työpaikkasi auki? Tämä voi olla avoin kutsu varkaille. Jos et voi pitää lääkkeitä turvallista panemalla ne teidän kukkaro, salkku, reppu, tai taskussa.

Useimmat lääkkeet ovat hienoja säilyttää huoneenlämmössä, pois suorasta auringonvalosta. Mutta jos työpaikalla on kuuma, kostea tai kylmä, tai jos se sisältää kemikaaleja, jotka voivat olla ongelma. Omat lääkkeet eivät ehkä toimi yhtä hyvin – tai vielä pahempaa, aiheuttaa joitakin ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Lue pakkausseloste, joka mukana reseptiä, ja puhua apteekkiin. Selvitä, jos lääkkeet on säilytettävä jääkaapissa. Jos ne, varmista, että yksi tauko huone on turvallinen, tai tuomaan mukanaan eristettyyn lounas laukku.

Tuo tarpeeksi lääkitys päivää varten, tietenkin, mutta on ylimääräistä käsillä samoin. Tämä tahto vuorovesi olet yli, jos on hätä ja vakuuttaa teille, että teillä on runsaasti lääkkeet poissa kotoaan.

Jos pillereitä, voit todennäköisesti niellä niitä lähes missä huomiota herättämättä. Jos pistämällä insuliinia tai muuta lääkettä, vaikka, sinun turvallinen, yksityinen paikka.

Jos olet happi, varmista, että toimisto, koppi, tai työalueen on turvallinen paikka käyttää sitä ja on tarpeeksi suuri käsittelemään laitteita.

Haluat ehkä kertoa ohjaaja tai työtoveri, että otat lääkkeitä, varsinkin jos he ovat jonkin hengenvaarallinen sairaus. Tieto on valtaa. Työtoverisi voivat olla hakevat haittavaikutuksia tai merkkejä siitä, että lääkitys ei toimi.

Tämä on täysin sinun. Mukaan monet ihmiset maailmassa With Disabilities Act (ADA), et tarvitse paljastaa mitään reseptilääkkeitä elleivät he vaaranna uhan.

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.