minosykliinille

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää minosykliinille

Kemiallinen luokka: Tetrasykliini (luokka)

Minocycline kapseleita käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon monissa eri kehon osiin. Sitä käytetään myös hoitoon pernarutto infektio ja muita infektioita potilaille, jotka eivät voi vastaanottaa penisilliinit.

Minocycline kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan Tetrasykliiniantibiooteille. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin minosykliinille ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

minosykliinille on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä minosykliinille seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio minosykliinille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta minosykliinille laajennettu versio kapselit ja tabletit lapsille 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 12-vuotiaita.

Ennen minosykliinille

Minocycline voi aiheuttaa pysyviä värimuutoksia hampaiden ja hidastaa kasvua luita. minosykliinille ei saa antaa lapsille alle 8-vuotiaille ellei ohjannut lapsen lääkäriin.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta minosykliinille vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla minosykliinille.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät minocycline, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä minocycline tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä minocycline tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä minocycline kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä minocycline tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät minosykliinille, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön minosykliinille. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava minosykliinille täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia. minosykliinille ei pitkäaikaiseen käyttöön.

minosykliinille mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Niele kapseli, laajennettu versio kapseli tai tabletti kokonaisena veden kanssa. Älä, murskata, tauko, tai pureskella.

Voit ottaa minosykliinille kanssa tai ilman ruokaa. Ottaminen minosykliinille ruoan kanssa saattaa alentaa mahdollisuudet ärsytystä tai haavaumia ruokatorveen (putki, joka yhdistää suun mahalaukun).

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää ottaa minosykliinille koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat minocycline liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Annos minosykliiniä on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta minocycline. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää minocycline, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö minosykliinin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parane tai jos ne pahenevat, kun 12 viikon hoidon, tarkistaa lääkäriltä.

Käyttämällä minosykliinille raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Lääke voi myös aiheuttaa sikiövaurioita, jos isä käyttää sitä, kun hänen seksuaalinen kumppani tulee raskaaksi. Jos raskaus alkaa, kun käytät minocycline, kerro heti lääkärille.

Ehkäisypillereitä ehkä toimi yhtä hyvin, kun käytät minosykliinille. Jottei tulla raskaaksi, käyttää ylimääräistä ehkäisymenetelmää kanssa pillereitä. Muita muotoja ovat kondomit, kalvo, tai ehkäisymenetelmän vaahtoa tai hyytelö.

Varotoimet Vaikka käyttäminen minosykliinille

minosykliinille voi tummentaa väriä ihoon, kynnet, silmät, hampaat, ikenet, tai arpia. Keskustele lääkärin kanssa, jos sinulla tai lapsellasi on huolia.

Minocycline voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän, kun lopetat minosykliinille. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinä tai lapsesi on kysymyksiä tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

minosykliinille voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä yhdistelmää lääkkeitä ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten minosykliinille vaikuttaa sinuun.

minosykliinille voi voimistaa painetta pään, joka voi johtaa pysyvään näön menetykseen. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi on kova päänsärky, näön hämärtyminen, tai näköhäiriöt.

Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos kuume, ihottuma, nivelkipu tai väsymys tapahtuu. Nämä voivat olla oireita autoimmuuni oireyhtymä, jossa keho hyökkää itse.

Minocycline voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat minosykliinille

minosykliinille Side Effects

minosykliinille

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

minosykliinille voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksian vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotusta silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä haittavaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että sinä tai lapsesi käytätte minosykliinille. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa minosykliini.

Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen minosykliinille. minosykliinille voi vaikuttaa prosessin siittiöiden solujen muodostumista miehillä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, Accutane

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Iho ja rakenne infektio siprofloksasiini, atsitromysiini, Augmentin, Zithromax, kefdiniiriksi

Bartonelloosi doksisykliini, Atsitromysiini, Zithromax, erytromysiini, rifampisiinin