minoksidiili (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Minoksidiili kuuluu yleiseen luokkaan lääkkeitä kutsutaan verenpainelääkkeiden. Sitä käytetään kohonneen verenpaineen (hypertensio).

Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Minoksidiili toimii rentouttava verisuonia niin, että veri kulkee niiden läpi helpommin. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

Minoksidiili on muita vaikutuksia, jotka voivat olla kiusallisia joillekin potilaille. Näitä ovat lisääntynyt karvoitus, painonnousu, nopea syke, ja rintakipu. Ennen tätä lääkettä, varmista, että olet keskustellut käyttää sitä lääkäriltä.

Minoksidiili on sovellettu päänahan nestemäisessä muodossa noin kaljuuntuva miesten edistää hiusten kasvua. Kuitenkin väärä käyttö nesteiden valmistettu minoksidiili tabletit voivat aiheuttaa minoksidiilin imeytymistä elimistöön, jossa se voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen ja verisuoniin.

Tabletti

Minoksidiili on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot