minoksidiili (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Minoksidiili kuuluu yleiseen luokkaan lääkkeitä kutsutaan verenpainelääkkeiden. Sitä käytetään kohonneen verenpaineen (hypertensio).

Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Minoksidiili toimii rentouttava verisuonia niin, että veri kulkee niiden läpi helpommin. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

Minoksidiili on muita vaikutuksia, jotka voivat olla kiusallisia joillekin potilaille. Näitä ovat lisääntynyt karvoitus, painonnousu, nopea syke, ja rintakipu. Ennen tätä lääkettä, varmista, että olet keskustellut käyttää sitä lääkäriltä.

Minoksidiili on sovellettu päänahan nestemäisessä muodossa noin kaljuuntuva miesten edistää hiusten kasvua. Kuitenkin väärä käyttö nesteiden valmistettu minoksidiili tabletit voivat aiheuttaa minoksidiilin imeytymistä elimistöön, jossa se voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen ja verisuoniin.

Minoksidiili on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Tabletti

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

allergiat

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

pediatrinen

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä minoksidiilin lasten käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

geriatrinen

Vanhukset voivat olla herkempiä vaikutuksia minoksidiili. Lisäksi minoksidiili voi vähentää toleranssi kylmässä vanhuksilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Muut vuorovaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut sairaudet

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

annostelu

Sen lisäksi, että lääkkeen käytöstä lääkäri on määrännyt, hoitoa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja hoidon tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia. Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa monet saattavat tuntea normaalia. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että minoksidiili ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Siksi sinun on edelleen otettava se ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

Jotta muistaisit ottaa lääkettä, yrittää päästä tapana ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Tämä lääke annetaan yleensä yhdessä eräiden muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät lääkeaineiden yhdistelmä, varmista, että otat kukin lääke oikeaan aikaan ja eivät sekoita niitä. Kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa muistaa ottaa lääkkeet oikeaan aikaan.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein.

Kysy lääkäriltäsi tarkistamalla syke ennen ja jälkeen kun minoksidiili. Sitten, kun olet lääkkeen, tarkista syke säännöllisesti, kun olet levossa. Jos se kasvaa 20 lyöntiä tai useamman minuutin, tarkistaa lääkäriltä heti.

Kun käytät minoksidiili, painaa itse päivittäin. Paino nousi 2-3 puntaa (noin 1 kg) aikuisen on normaalia ja pitäisi hävitä hoidon jatkuessa. Kuitenkin, jos yhtäkkiä saada 5 kiloa (2 kg) tai enemmän (lapselle, 2 naulaa [1 kg] tai enemmän) tai jos havaitset jalkojen turvotusta tai sääret, tarkistaa lääkäriltä heti.

Vastaamaton annos

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti over-the-counter (nonprescription) lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.

varastointi

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Tämä lääke aiheuttaa väliaikaisen kasvun hiusten kasvua useimmat ihmiset. Hiukset voivat pitenevät ja tummempi sekä miehillä että naisilla. Tämä voidaan ensin huomannut kasvot useita viikkoja sen jälkeen, kun aloitat minoksidiili. Myöhemmin uusien hiusten kasvua voidaan havaita takana, kädet, jalat, ja päänahka. Keskustele lääkärisi kanssa parranajo tai käyttämällä hiukset poistoaine tänä aikana. Hoidon jälkeen minoksidiili on päättynyt, hiukset kasvu pysähtyy, mutta se voi kestää useita kuukausia uuden hiusten kasvua mennä pois.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.