minoksidiili (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Tämä lääke yleensä tulee potilasohje. On tärkeää, että luet ohjeet huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus se imeytyy ihon läpi. Samasta syystä eivät koske minoksidiili muualle kehosta. Imeytyminen kehoon voi vaikuttaa sydämen ja verisuonten ja aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä mitään muita ihonhoitotuotteita samalla ihoalueelle, jolla asiakas käyttää minoksidiili. Hiusten värjäys, hiusten vakinaisesta, ja hiusten relaxers aikana voidaan käyttää minoksidiili hoito kunhan päänahan pestään juuri ennen kuin hiukset väritys, pysyvä tai relaxer. Minoksidiili ei pitäisi käyttää 24 tuntia ennen ja jälkeen hiusten hoitoon menettelyä. Muista ei tuplaa annosta minoksidiilin muodostavat mahdollisesti jääneitä tabletteja.

Soveltaa minoksidiili ajankohtainen ratkaisu

Soveltaa minoksidiili ajankohtainen vaahto

Jos päänahka tulee hiottava, ärtynyt tai palanut, tarkista lääkäriltäsi ennen kuin minoksidiili.

varastointi

Minoksidiili ajankohtainen vaahto tai ratkaisu on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​päänahalle. Pidä tämä lääke poissa silmien, nenän ja suun. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, nenään tai suuhun, huuhtele alue huolellisesti viileällä vesijohtovedellä. Jos käytät pumppua spray, varo hengittää spray.

Älä käytä vaahtoa lähelle lämpöä tai avotulen tai tupakoi. Älä riko, rikkoa tai polttaa aerosoli voi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Palavat: Pidä poissa tulipalon tai liekki.