miltefosiinin (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa tai lapsesi edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin saat nähdä, jos lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Verikokeita tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi hoidon aikana ja 5 kuukauden ajan viimeisen annoksen tätä lääkettä. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Sinulla on oltava negatiivinen virtsan tai veren raskaustesti ennen kuin saavat käyttää tätä lääkettä. Jos unohdat ajan, kun käytät tätä lääkettä, kerro heti lääkärille.

Oksentelu tai ripuli voi esiintyä hoidon aikana. Nämä haittavaikutukset voivat estää ehkäisypillereitä toimimasta kunnolla. Voit käyttää muita muotoja syntyvyyden kuuluvat kondomit, kalvot, tai ehkäisymenetelmän vaahdot tai hyytelöitä.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.