Mifeprex

Korlym (TM): Mifepristone on voimakas antiprogestationaalinen vaikutuksia ja johtaa raskauden keskeytykseen. Raskaus on siis suljettava pois ennen hoidon aloittamista tai jos hoito keskeytetään yli 14 päivää naisilla hedelmällisessä iässä. Raskaus on estettävä hoidon aikana ja yhden kuukauden ajan hoidon lopettamisen jälkeen, jonka käyttö nonhormonal lääketieteellisesti hyväksyttävä ehkäisymenetelmää, ellei potilas on ollut kirurginen sterilointi.

Mifeprex (R): Vakavia ja joskus kuolemaan johtavia infektioita ja verenvuotoa esiintyy erittäin harvoin spontaani, kirurgisten ja lääketieteen abortit, mukaan lukien seuraavat mifepristonin käyttöön. Neuvoa potilasta näistä vakavista riskeistä ja keskustella lääkitys opas ja potilaan kanssa sopimuksen.

Käyttää Mifeprex

Terapeuttinen luokka: antiprogesteroni

Mifepristonia käytetään myös valvoa korkea verensokeri (hyperglykemia) potilailla, joilla on Cushingin oireyhtymä, joka myös on tyypin 2 diabetes ja ovat epäonnistuneet leikkaus tai eivät ole ehdokkaita leikkausta.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Korlym ™ tablettien lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Mifeprex

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Korlym ™ tablettien ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät mifepristonin. Se ei voi olla nimenomaan Mifeprex. Lue huolellisesti.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Käyttäville potilaille Mifeprex® tabletteja

Käyttäville potilaille Korlym ™ tabletit

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö mifepristonin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Sinulla on oltava 3 käyntiä lääkärin vastaanotolla hoidon aikana Mifeprex®. On erittäin tärkeää, että olet läsnä kaikki 3 käyntiä.

Käyttämällä Korlym (R), kun olet raskaana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää (esim. Kondomia, kalvo tai kohdunkaulan korkki) pitämään saamasta raskaaksi hoidon aikana ja 1 kuukauden kuluttua viimeisen annoksen tätä lääkettä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä käytä tätä lääkettä, jos käytät myös siklosporiinia (Gengraf®, Neoral®, Sandimmune®), dihydroergotamiini (dhe 45®, Migranal®), ergotamiini (Ergomar®, Ergostat®), fentanyyli (Sublimaze®), lovastatiini (Altocor ®, MEVACOR®), pimotsidi (Orap®), kinidiini (Quinora®), simvastatiini (ZOCOR®), sirolimuusi (Rapamune®), takrolimuusi (Prograf®), tai steroidi lääkettä (kuten deksametasonia, prednisoni, tai Medrol® ). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos verenvuotoa emättimestä muuttuu vaikeaksi tai näyttää kestää odotettua kauemmin (esim liotuksen kautta kaksi paksua täysikokoista kuukautissuojia tunnissa 2 tunnin yhtäjaksoinen), kun lääkkeen käyttämisen.

Saatat joutua olla kirurgisen lopettamaan liiallisen verenvuotoa emättimestä tai lopettaa raskaus, joka ei päätetä kanssa Mifeprex (R) hoitotoimenpide.

Kannattaa tarkistaa lääkärin välittömästi, jos oireet vakavia infektioita (esimerkiksi jatkuva kuume ≥ 100,4 ° F, vaikeaa vatsakipua, lantion arkuus, heikkous, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, kuiva yskä hengenahdistus, laihtuminen tai epänormaalisti nopea syke) esiintyä.

Tämä lääke voi aiheuttaa lisämunuaisen ongelmia. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä, ​​jos olet tummuminen ihon, ripuli, huimaus, huimaus, tai pyörtyminen, lisääntynyt nälkä, masennuksen, pahoinvointia tai oksentelua, ihottumaa tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mifeprex

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmiä, kuten edellytys kutsutaan QT-ajan pidentymistä. Se voi muuttaa tapaa, sydän lyö ja aiheuttaa pyörtymistä tai vakavia haittavaikutuksia joillekin potilaille. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla on mitään oireita sydämen rytmihäiriöihin, kuten nopea, iskevät tai epätasaista Sykkeiden.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä. Greippi ja greippimehu voivat muuttaa määrää tämän lääkkeen, joka imeytyy elimistöön.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Mifeprex Side Effects

Mifeprex (mifepristonin)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Abortti misoprostoli, oksitosiini, Cytotec, Pitocin, mifepristonin, Cervidil, Hemabate, carboprost, Syntocinon, Prostin E2, Prepidil, dinoprostonin ajankohtainen