miesten hedelmättömyys testit ja diagnoosi

Monet hedelmättömiä parit on enemmän kuin yksi hedelmättömyyden aiheuttaja, joten se on todennäköisesti sinun molemmat täytyy nähdä lääkäriin. Se saattaa kestää useita testejä selvittää syy hedelmättömyyden. Joissakin tapauksissa, syy ei ole koskaan tunnistettu.

Lapsettomuus kokeet voivat olla kalliita ja niitä ei ehkä kuulu vakuutuksen – selvittää, mitä lääketieteen suunnitelma kattaa etuajassa.

Diagnosoinnissa miesten hedelmättömyys ongelmia yleensä liittyy

Siemenneste analyysi. Voit tarjota siemennestettä jonka masturboi ja siemensyöksy erityiseen astiaan lääkärin vastaanotolla tai käyttämällä erityistä kondomia kerätä siemennesteen yhdynnässä.

Siemennesteen sitten lähetetään laboratorioon mittaamaan määrää siittiöiden läsnä ja etsi mitään poikkeavuuksia muoto (morfologia) ja liike (liikkuvuus) siittiöitä. Laboratorio tarkistaa myös siemennesteen merkkejä ongelmia, kuten infektioita.

Usein siittiöiden määrän vaihdella huomattavasti eri näytteestä seuraavaan. Useimmissa tapauksissa useita siemennesteen analyysi testejä tehdään yli ajan tarkkojen tulosten varmistamiseksi. Jos sperma analyysi on normaalia, lääkäri todennäköisesti suosittelee perusteellinen testaus naispartnerisi non ennen enempää miesten hedelmättömyys testit.

Lääkäri saattaa määrätä lisätutkimuksia auttaa tunnistamaan syyn hedelmättömyyttä. Näitä voivat olla

Kivesten koepala. Tämä testi liittyy poistamalla näytteitä kives neulalla. Jos tulokset kivesten koepala osoittavat, että siittiöiden tuotanto on normaali ongelma on todennäköisesti aiheuttanut tukos tai toinen ongelma siittiöiden kuljetusta.

Kuitenkin tämä testi ei yleisesti käytetty diagnosoida hedelmättömyyden aiheuttaja.