mielenterveyshäiriöt & sairaus

Mielenterveyden häiriöt ovat yleisiä Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti .; Jonakin vuonna, noin 26,2 prosenttia amerikkalaisista vuotiaista 18 ja vanhemmat – noin; 1 4 aikuista – kärsii diagnosoidulta mielenterveyden häiriö. Tämä on noin 57,7 miljoonaa; ihmiset. Vaikka mielenterveyden häiriöt ovat yleisiä, päävastuu; sairauden on keskittynyt noin 6 prosenttia väestöstä (1 17 henkilöä); jotka kärsivät vakavasta mielisairaudesta.

Mielenterveyden häiriöt ovat johtava työkyvyttömyyden syy Yhdysvalloissa ja Kanadassa; yksilöiden vuotiaita 15-44. Monet ihmiset kärsivät enemmän kuin yksi mielenterveyden häiriöiden; tiettynä ajankohtana. Lähes puolet (45 prosenttia), joilla on jokin psyykkinen häiriö täyttävät kriteerit; 2 tai useamman sairauksia, mitä vakavampi sairaus, sitä suurempi todennäköisyys; liitännäissairaudet, eli esiintyy enemmän kuin yksi häiriö samanaikaisesti.

Mielenterveyden häiriöt voidaan luokitella mielialahäiriöt, skitsofrenia, ahdistus; häiriöt, syömishäiriöt; tarkkaavaisuushäiriö; hyperaktiivisuus (ADHD), autismi, ja; Alzheimerin tauti.

Lähteet

Mielialahäiriöt sisältävät masennustila; Dysthymia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Ahdistuneisuushäiriöt; ovat muun muassa yleinen ahdistuneisuushäiriö; sosiaalinen fobia; pakko-oireinen häiriö; post-traumaattinen stressihäiriö; ja paniikkihäiriö.