Midol

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Ibuprofeeni on vasta hoitoon perioperatiivisena kipu asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Käyttää Midol

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Propionihappo (luokka)

Lisäksi ibuprofeenilla voidaan käyttää hoitoon kuume, kuukautiskierron kramppeja, ja muut olosuhteet kuin lääkärisi määrää.

Tämä lääke on saatavissa sekä over-the-counter (OTC) ja lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Midol

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ibuprofeenin alle 6 kuukauden iässä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatria tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ibuprofeenin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, joka voidaan joutua muuttamaan annostusta saavilla potilailla ibuprofeenia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ibuprofeenia. Se ei voi olla nimenomaan Midol. Lue huolellisesti.

Saat turvallisen ja tehokkaan käytön tämän lääkkeen, älä ota sitä lisää, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin määrännyt lääkäri. Liian paljon tätä lääkettä saattaa lisätä haittavaikutuksia, erityisesti iäkkäillä potilailla.

Kun käytetään vaikean tai jatkuvan niveltulehdus, tämä lääke on otettava säännöllisesti määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Tämä lääke yleensä alkaa toimia viikon kuluessa, mutta vaikeissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa tai jopa pidempään voi kulkea, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Myös useita viikkoja voi kulkea ennen kuin tunnet koko lääkkeen vaikutuksille.

Vähentää vatsavaivoja, voit ottaa lääkkeen ruoan kanssa tai maitoa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö ibuprofeenin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi nostaa riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää henkilöillä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Nämä ongelmat voivat tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on ollut mahahaava aikaisemmin, jos poltat tai alkoholia säännöllisesti, jos olet yli 60-vuotiaita, jos olet huonossa kunnossa, tai jos käytät tiettyjä muita lääkkeitä (steroidi tai verenohennuslääkettä).

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä hoidon aikana tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista hoidon aikana: rakkuloita, kuorinta, irtoaminen ihoa, vilunväristykset, yskä, ripuli, kuume, kutina, nivel- tai lihaskipu, punainen ihovaurioita, kurkkukipu, haavaumat , haavaumat, valkoiset täplät suussa tai huulissa, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Mahdollisia varoitusmerkeistä joitakin vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä tämän lääkkeen kanssa voi kuulua kasvojen, sormet, jalat, ja / tai säärien; vaikeaa vatsakipua, musta, tervainen ulosteet, ja / tai oksentelua verta tai materiaalin joka näyttää kahvia syistä, epätavallinen painonnousu, keltainen ihon tai silmien, heikentynyt virtsaaminen, verenvuotoa tai mustelmia ja / tai ihottuma. Myös merkkejä vakavista sydämen ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi rintakipua, puristava tunne rinnassa, nopea tai epäsäännöllinen syke, epätavallinen punoitus tai lämpöä iho, heikkous, tai slurring puheen. Lopeta lääkkeen ja tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat mitään näistä varoitusmerkeistä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Midol

Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Vaikka tämä on harvinaista, se voi esiintyä usein potilaille, jotka ovat allergisia aspiriinia tai muita steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden. Anafylaksian vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään, vinkuva hengitys, tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat olla ihon värimuutoksia kasvojen, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotus silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä vaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Jotkut ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä oli oireita aivokalvontulehdus. Jos sinulla on kuumetta, päänsärkyä, pahoinvointia, oksentelua, ja jäykkä niska tai selkä käyttäessäsi tätä lääkettä, tarkistaa lääkäriltä heti.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai sen jälkeen hoidon. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Se voi olla tarpeen voit lopettaa hoidon hetkeksi tai vaihtaa eri tulehduskipulääkkeet ennen menettelyn.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Midol Side Effects

ibuprofeeni

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Back Pain tramadoli, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, diklofenaakki

Hammassärky ibuprofeeni, advil Liqui-geelit, Advil Lasten

Krooninen Myofaskiaaliset Pain naprokseeni, ibuprofeeni, amitriptyliini, Aleve, advil, Elavil

Aika Pain naprokseeni, ibuprofeeni, diklofenaakki, Celebrex, Voltaren, Aleve