micrhogam ultra-suodatettu

Intravaskulaarinen hemolyysin (IVH) kuolemaan johtavia, on raportoitu potilailla, joita hoidettiin trombosyyttejä (ITP), jossa Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet. IVH voi johtaa kliinisesti kompromisseja anemiaa ja multi-järjestelmä elimen vajaatoiminta, mukaan lukien akuutti hengitysvaikeusoireyhtymä (ARDS), akuutti munuaisten vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta, ja DIC (DIC). Alert potilaiden ja tiiviisti, että merkkejä ja oireita IVH on terveydenhuollossa vähintään kahdeksan tuntia annon jälkeen ITP. Suorita mittatikku virtsa-analyysin lähtötilanteessa, 2 tuntia, 4 tuntia annon jälkeen, ja ennen loppua seurannan aikana. Jos merkkejä ja / tai oireita IVH ovat tai epäillään, jälkikäsittely laboratoriokokeet tulee tehdä, kuten plasma hemoglobiini, haptoglobiini, LDH, ja plasman bilirubiinin (suora ja epäsuora).

Käyttää MicRhogam ultrasuodatettua

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä Serum

Rh tekijä on yksi osa punasolujen. Henkilö on joko Rh-positiivisia tai Rh-negatiivinen veri. Jos saat vastakohta veriryhmä, elimistö luo vasta-aineita, jotka voivat tuhota punasoluja. Kun raskaana oleva nainen on Rh-negatiivinen ja hänen vauva on Rh-positiivisia, vauvan veri voi saada hänen järjestelmään ja aiheuttaa hänelle tehdä vasta-aineita. Kun sama nainen on toinen lapsi Rh-positiivisia verta, vasta-aineet tuhoaa punaisia ​​verisoluja vauvan. Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet annetaan näille naisille raskauden tai synnytyksen jälkeen estää heitä tekemästä vasta-aineita.

Tämä lääke on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärille.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet lapsilla. Sitä ei suositella vauvan Rh-positiivisia veri jonka äiti on Rh-negatiivinen.

Ennen MicRhogam ultrasuodatettua

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, geriatrisen-erityisongelmia ei odoteta rajoittavan käyttökelpoisuutta Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien sydän-, munuais- tai maksasairaus, ja saattaa olla, jotka vaativat oikaisua annoksen saavilla Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät rho (d) immunoglobuliinivalmisteet. Se ei voi olla spesifinen MicRhogam Ultra-suodatettu. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon tai laukaus johonkin lihaksia.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on selkäkipu, vilunväristykset, kuume, tumma virtsa, vähentynyt virtsan määrää, äkillinen painonnousu, käsien tai jalkojen tai hengenahdistus saatuaan tämän lääkkeen . Nämä voivat olla oireita vakava verisairaus nimeltään suonensisäisen hemolyysin (IVH).

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät. Riski saada viruksen lääkkeitä valmistetaan ihmisen verestä on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Tämä on seurausta vaaditaan testausta ihmisluovuttajia tiettyjä viruksia, ja testauksen aikana tekemistä näiden lääkkeiden. Vaikka riski on pieni, keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolissasi.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on kutinaa, ihottumaa, nokkosihottumaa, rintakipua, huimausta tai, hengitysvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa verihyytymiä, erityisesti potilailla, joilla on ollut veren hyytymistä ongelmia, sydänsairaus, ja ateroskleroosi (valtimoiden kovettuminen) tai verenkiertohäiriöitä. Potilaat, jotka pysyä sängyssä pitkään, koska leikkaus tai sairaus voi myös olla verihyytymiä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi yhtäkkiä rintakipu, hengenahdistus, kova päänsärky, jalka kipu, tai ongelmia visio, puhe, tai kävelyä.

Tämä lääke voi aiheuttaa harvinaisen ja vakavan keuhkovika muutaman tunnin kuluttua se on annettu. Kerro lääkärille heti, jos sinulla tai lapsellasi on hengitysvaikeuksia tai ilman kuumetta jälkeen saat lääkettä.

Samalla kun hoidetaan Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Elävän rokotteen ei pidä antaa 3 kuukautta saatuaan Rho (D) immunoglobuliinivalmisteet.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö rho (d) immunoglobuliinivalmisteet

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Rh-Isoimmunization RhoGAM, rho (d) immunoglobuliinivalmisteet, HyperRHO S / D Full Annos, Rhophylac, WinRho SDF, BayRHo-D, MICRhoGAM, RhoGAM ultrasuodatettua Plus

Idiopaattinen trombosytopeeninen purppura prednisoni, triamsinoloni, deksametasoni, Decadron, kortisoni, RhoGAM, Deltasone, Promacta, Gammagard, Kenalog®-40, immunoglobuliinivalmisteet laskimoon

Varotoimet Vaikka käyttäminen MicRhogam ultrasuodatettua

MicRhogam Ultra-suodatettua Side Effects

rho (d) immunoglobuliinivalmisteet