Miacalcin® ns

Käyttää Miacalcin® Ns

Terapeuttinen luokka: Kalsium Säädin

Farmakologiset Class: Kalsitoniini

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kalsitoniinin nenäsumute lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta kalsitoniinin nenäsumute vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia (esim ärsytystä tai punoitusta nenän, nenän tukkoisuus tai vuotaminen), mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas kalsitoniini nenäsumutetta.

Ennen Miacalcin® Ns

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kalsitoniini. Se ei voi olla ominaisia ​​Miacalcin® Ns. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain nenään. Älä päästä siitä mitään silmiin tai iholle. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois vedellä heti.

Jokainen suihke pullo sisältää 30 annosta lääkettä. Seuraa annosten käytät ja heittää pois käyttämättä jäänyt lääke 30 annosta, vaikka pullo ei ole täysin tyhjä.

Tämä lääke yleensä tulee potilasohje. Lue ohjeet huolellisesti ennen tämän lääkkeen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien pumppua spray, kysy lääkäriltäsi.

Kokoa pumppu

Liuos valmistetaan

Jos haluat käyttää nenäsuihke

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö kalsitoniinin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä avaamaton pullo jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Voit tallentaa avatun pullon pystyasennossa huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Avatun pullon Miacalcin® voidaan säilyttää enintään 35 vuorokautta, ja avasi pullon Fortical® voidaan säilyttää enintään 30 päivää. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke jälkeen 30 tai 35 päivää perustuu tuotemerkin käytössä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Lääkäri voi myös haluta tarkistaa nenä ennen hoitoa ja sen aikana tätä lääkettä.

Lääkäri saattaa antaa sinulle allergia ihotesti nähdä, jos olet allerginen Kalsitoniinille ennen lääkkeen käyttöä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat ihottuma, kutina, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä. Jos näitä haittavaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Tämä lääke voi alentaa veren kalsiumpitoisuus veressä (hypokalsemia). Tarkista lääkäriltä heti, jos olet vatsan tai vatsakrampit, sekavuus, kouristukset, hengitysvaikeudet, mielialan tai psyykkisiä muutoksia, lihaskouristuksia käsien, käsivarsien, jalkojen tai kasvojen tai puutuminen ja pistely suun ympärillä, sormenpäät, tai jalat.

Tämä lääke voi aiheuttaa ärsytystä nenässä, joka voi olla tuskallista ja vakava. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi seuraavista oireista: aivastelu, nenän vuotaminen tai tukkoisuus, hengenahdistus, levoton hengitys, tai raskas nenäverenvuotoa.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa syöpä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tämän riskin.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Miacalcin® Ns

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Miacalcin® Ns Side Effects

Miacalcin® Nenän (kalsitoniini)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia

Pagetin tauti alendronaatti, Fosamax, Optinate, Reclast, Zometa, kalsitoniini

Hyperkalsemia furosemidi, Lasix, kalsitoniini, Miacalcin®, Aredia, pamidronaatti

Osteogenesis Imperfecta kalsitoniini, Miacalcin®, Fortical