metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi

Terapeuttinen luokka: Alpha-agonisti / Tiatsidi Yhdistelmä

Käyttää metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi

Farmakologiset luokka: Alpha-agonisti

Kemiallinen luokka: tiatsidien

Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Metyylidopa toimii ohjaamalla hermoimpulssien pitkin tiettyjä hermoratoja. Tämän tuloksena, se rentouttaa verisuonia niin, että veri kulkee niiden läpi helpommin. Hydroklooritiatsidi vähentää veden määrää elimistössä lisäämällä virtsan virtausta. Nämä toimet auttaa alentamaan verenpainetta.

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä metyylidopaa ja hydroklooritiatsidin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio metyylidopaa ja hydroklooritiatsidia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä metyylidopan ja hydroklooritiatsidin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, sen ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Huimaus tai heikotus, uneliaisuus, tai merkkejä liikaa kaliumin menetys voi olla todennäköisempää iäkkäillä, jotka ovat herkempiä vaikutuksia metyylidopa ja hydroklooritiatsidia.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät metyylidopa ja hydroklooritiatsidin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön metyylidopa ja hydroklooritiatsidia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Sen lisäksi, että lääkkeen käytöstä lääkäri on määrännyt, asianmukainen käsittely verenpainetautisi voi sisältää painonhallintaan ja hoidon tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia. Lääkäri kertoo, mitkä tekijät ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa monet saattavat tuntea normaalia. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että metyylidopaa ja hydroklooritiatsidia ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Siksi sinun on edelleen otettava se ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa voit olla epätavallinen väsymyksen tunne, kun alkaa ottaa sen. Saatat myös huomata kasvua virtsaneritystä tai oman virtsaamistiheydessä. Otettuaan lääkettä jonkin aikaa, nämä vaikutukset tulisi vähentää. Yleensä pitää suurempi virtsaa vaikuttamasta unenne

Kuitenkin se on parasta suunnitella annosta tai annosta aikataulun mukaisesti, joka ainakin vaikuttaa henkilökohtaisia ​​toimia ja nukkua. Kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan paras aika ottaa metyylidopa ja hydroklooritiatsidi.

Jotta muistaisit ottaa lääkettä, yrittää päästä tapana ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Annos metyylidopan ja hydroklooritiatsidin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta metyylidopa ja hydroklooritiatsidia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö metyylidopaa ja hydroklooritiatsidin

Jos annos jää metyylidopan ja hydroklooritiatsidia, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että metyylidopaa ja hydroklooritiatsidin toimii oikein.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti over-the-counter (nonprescription) lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa kaliumin menetystä kehosta

Tarkista lääkäriltä, ​​jos sairastuu ja on vaikeaa tai jatkuvaa oksentelua tai ripulia. Nämä ongelmat saattavat aiheuttaa voit menettää lisää vettä ja kaliumia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät metyylidopa ja hydroklooritiatsidia.

Jos sinulla on kuumetta ja ei näytä olevan mitään syytä, tarkista lääkäriltäsi. Tämä on erityisen tärkeää ensimmäisten muutaman viikon otat metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi koska kuume voi olla merkki vakavasta reaktio metyylidopa.

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Tämä on todennäköisempi, kun alkaa ottaa se tai kun lisätä määrää lääkettä käytät. Varmista, että tiedät miten reagoit metyylidopaa ja hydroklooritiatsidin ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Huimaus, heikotus tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa, mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Huimaus, heikotus tai pyörtyminen on myös todennäköisempää, jos juot alkoholia, seisomaan pitkiä aikoja, liikuntaa, tai jos sää on kuuma. Alkoholijuomien voi myös tehdä uneliaisuutta huonompi. Kun käytät metyylidopa ja hydroklooritiatsidin, olla varovainen määrä alkoholia juot. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkiä aikoja.

Diabeetikoilla

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa suun kuivumista. Saat tilapäisen helpotuksen, sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos suussa edelleen tuntea kuivua yli 2 viikkoa, ota lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

metyylidopaa ja hydroklooritiatsidi Side Effects

hydroklooritiatsidi / metyylidopaa

Hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat ottaen metyylidopaa ja hydroklooritiatsidia

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkista lääkäriltäsi

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, että käytät metyylidopa ja hydroklooritiatsidia. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa metyylidopa ja hydroklooritiatsidi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili, Toprol-XL, Benicar, Cozaaria, Lopressor, Bystolic, irbesartaani, Vasotec, Avapro, hydroklooritiatsidi / lisinopriili, Dyazide , Zestril

 tai mennä liittyä hydroklooritiatsidia / metyylidopaa tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.