metronidatsoli (emättimen reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Metronidatsoli emättimen hoidetaan alakautta infektiot (esim bakteeri vaginosis).

Metronidatsoli kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan antibiootteja. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin tämä lääke ei toimi emättimen sieni tai hiiva-infektiot.

Kanadalainen Merkki

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen käyttö on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Emättimen metronidatsoli, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Peräpuikko; Gel / hyytelö; Cream

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille metronidatsolin emättimen geeliä ei ole tehty lapsipotilailla. Kuitenkin lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä lääkitystä nuorille ei ole odotettavissa. Tätä lääkettä voidaan käyttää bakteeri vaginosis teini naisilla, mutta sitä ei voida käyttää ennen kuukautisten.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta metronidatsolin emättimen geeli vanhuksilla.

allergiat

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

geriatrinen

raskaus

Imetys

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Muut vuorovaikutukset

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei suositella. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkitystä, muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Muut sairaudet

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain emättimeen. Käytä sitä nukkumaan mennessä, ellei lääkäri määrää toisin.

Älä päästä sitä silmiin, nenään, suuhun tai iholle. Jos tämä lääke ei päästä silmiin, pese ne heti runsaalla viileä vesijohtovettä. Jos silmäsi edelleen polttaa tai ovat kivuliaita, tarkista lääkäriltä.

Tämä lääke yleensä tulevat potilaan suuntiin. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Metronidatsoli emättimen geeli on putkeen. Käytät asetin laittaa geeliä emättimeen. Asetin on muovinen putki, jota kutsutaan tynnyri, joka on avoin toisesta päästään ja sillä on mäntä (toinen pala muovista, joka voi liikkua sisään piipun) toisessa päässä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireet saattavat palata. Älä unohda yhtään annosta. Myös jatkaa lääkkeen vaikka kuukautiset alkaa aikana hoidon.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

annostelu

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Vastaamaton annos

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun olet lääkkeen käyttämisen. Tämä on varmistaa, että infektio on selvitetty.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluttua aloitat lääkkeen tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet ottanut disulfiraami (Antabuse®) viimeisen 2 viikkoa. Disulfiraamia käytetään auttaa ihmisiä, joilla on alkoholiongelma. Jos nämä 2 lääkkeet otetaan lähekkäin, vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä.

Alkoholijuomien kun lääkkeen käyttämisen voi aiheuttaa vatsakipuja, pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä tai punoitusta tai kasvojen punoitus. Alkoholia sisältävät lääkkeet (esim eliksiirien, yskä siirapit, vahvistavat aineet) voi myös aiheuttaa ongelmia. Mahdollisuus nämä ongelmat esiintyvät voi jatkua ainakin päivän jälkeen lopetat metronidatsoli. Ei saa juoda alkoholijuomia tai ryhtyä muihin alkoholia sisältävät lääkkeet, kun käytät tätä lääkettä ja vähintään 3 päivän kuluttua sen pysäyttämistä.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on huimausta, ongelmia lihasten hallintaa tai koordinointia, vapina tai epävakaa kävellä, epäselvä puhe, tai ongelmia puhuminen. Nämä voivat olla oireita vakava aivojen kutsuttu enkefalopatia.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos olet sekavuus, uneliaisuus, kuume, yleinen tunne sairaus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, jäykkä niska tai selkä, tai oksentelua. Nämä voivat olla oireita vakava sairaus nimeltä aseptinen aivokalvontulehdus.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu perifeerinen neuropatia.

varastointi

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Emättimen lääkkeet yleensä vuotaa ulos emättimestä hoidon aikana. Pitääkseen lääkettä saamasta vaatteisiin, kuluminen mini-pad tai terveysside. Älä käytä tamponeja (kuten ne, joita käytetään kuukautiset), koska ne voivat imeä lääkettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan ja auttaa varmista, että se ei palaa, hyvä terveys tottumukset tarvitaan myös.

Älä olla yhdynnässä, kun käytät tätä lääkettä. Yhdyntää voi vähentää lujuutta lääkettä. Tämä voi pitää lääkkeen toimimasta kunnolla. Myös öljyt kerma ja emätintabletit (mutta ei emättimen geeli) voivat vahingoittaa lateksia (kumi) ehkäisyvälineiden (esim kohdunkaulan korkit, kondomeja, tai kalvot), mikä aiheuttaa niiden vuotamisen, kuluvat nopeammin, tai ei toimi kunnolla.

Vältä douches tai muita emättimen tuotteita, ellei lääkäri määrää.

Monet emättimen infektiot (esim trichomoniasis) leviävät yhdyntää. Voit antaa tartunnan seksuaalisen kumppani, ja infektio voi antaa sinulle takaisin. Parisi voi myös joutua käsittelemään joitakin infektioita. Ennen kuin olet varma, että tartunta on täysin selvitetty jälkeen tämän hoidon, kumppanisi tulisi käyttää kondomia yhdynnässä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Metronidatsoli voi aiheuttaa virtsan tulla tumma. Tämä on vaaratonta ja menevät pois, kun lopetat lääkkeen.

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.