metreleptin ihonalainen

Anti-metreleptin vasta-aineita neutraloiva aktiivisuus on tunnistettu hoidetuilla potilailla metreleptin. Seuraukset eivät ole määritelty, mutta se voisi sisältää estyminen endogeenisen leptiini toiminnan ja / tai menetystä metreleptin tehon. Vaikea infektio ja / tai paheneminen metabolinen on raportoitu. Testi anti-metreleptin vasta neutraloivia potilaalle kehittyy vaikeita infektioita tai merkkejä epäilyttävät menetyksestä metreleptin tehon hoidon aikana. T-solulymfooma on raportoitu potilailla, joilla on hankittu yleistynyt lipodystrofiaan, sekä käsitellään eikä käsitelty metreleptin. Mieti huolellisesti hyödyt ja riskit hoidon metreleptin potilailla, joilla on merkittävä hematologinen poikkeavuuksia ja / tai hankittu yleistynyt lipodystrofiaa. Metreleptin on käytettävissä vain rajoitettu ohjelma nimeltä Myalept (TM) REMS ohjelma.

Käyttää metreleptin

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

metreleptin on käytettävissä vain rajoitetussa jakelussa ohjelma nimeltä Myalept ™ REMS ohjelmaa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä metreleptin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio metreleptin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä metreleptin injektion lapsilla.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille metreleptin injektio ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla metreleptin injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen metreleptin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät metreleptin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä metreleptin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön metreleptin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen voi antaa sinulle tai lapsellesi metreleptin. Sinä tai terveydelle hoitaja voi myös opettaa kuinka antaa lääkkeen kotona. metreleptin annetaan laukaus ihon alle.

Jokainen paketti metreleptin sisältää Lääkitys opas ja potilaan ohjeet. Lue ohjeet huolellisesti ja varmista, että ymmärrät

On parasta käyttää eri paikassa kehon jokaista injektiota (esim ihon alle vatsan tai vatsa, reiden tai olkavarren). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys jäsenenä terveydenhuollon tiimin.

Jauhe lääketieteen injektiopulloa olla valkoinen ja haalistumattomia. Älä ravistele tai käytä sekoitettu lääke, jos se on sameaa, värjäytynyt tai siinä on suuria hiukkasia.

metreleptin voidaan sekoittaa bakteriostaattista vettä injektiota varten (BWFI) tai steriiliä vettä injektiota varten (WFI). Kysy lääkäriltäsi, mikä neste tulisi käyttää ja sekoittaa lääkkeesi.

metreleptin olisi annettava samaan aikaan joka päivä, ruoan kanssa tai ilman ruokaa.

Älä sekoita metreleptin ja insuliini samaan ruiskuun tai injektiopulloon. Älä myöskään pistä metreleptin ja insuliinia samalla pistoskohdan.

Annoksen metreleptin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta metreleptin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää metreleptin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Käyttämättömät injektiopullot: Säilytä käyttämättömät injektiopullot jääkaapissa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

Oikea käyttö metreleptin

Mixed lääke bakteriostaattista vettä injektiota varten (BWFI): Tämä seos voidaan käyttää useamman kuin yhden annoksen jopa 3 päivää, kun sitä säilytetään jääkaapissa ja suoralta valolta. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 3 päivän kuluttua.

Mixed lääke steriiliä vettä injektiota varten (WFI): Tämä seos tulee käyttää heti ja ei pitäisi tallentaa myöhempää käyttöä varten.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa tai lapsesi edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että metreleptin toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Joillakin potilailla, jotka käyttävät metreleptin voivat vasta-aineita veressään, jotka voivat vähentää kuinka hyvin metreleptin tai leptiini kehossa toimii. Tämä voi johtaa sivuvaikutuksiin, kuten infektio, diabetes, tai lisäys rasvan määrää veressä. Kerro lääkärille heti, jos sinulla tai lapsellasi on näitä sivuvaikutuksia saadessaan metreleptin.

Käyttämällä metreleptin saattaa lisätä riskiä saada lymfooma (imusuoniston). Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet tai lapsesi on huolissaan tämän riskin.

Hypoglykemia (matala verensokeri) voi ilmetä, kun metreleptin käytetään yhdessä insuliinin tai diabeteslääke. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset saattavat tuntea erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit joka oireita matalan verensokerin sinun on yleensä niin, että voit käsitellä sitä nopeasti.

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, masennus, ajattelun, huimausta tai, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky, ärtyneisyys tai epänormaalia käyttäytymistä, hermostuneisuus, painajaiset, levoton uni, vapina, epäselvä puhe, ja pistely käsien, jalkojen, huulet tai kieli.

Jos oireita alhainen verensokeri ilmetä, nauti glukoositabletteja tai geeli lievittää oireita. Myös tarkistaa veren alhaisen verensokerin. Päästä lääkäriin tai sairaalaan heti, jos oireet eivät lievene. Jonkun pitäisi soittaa hätätilanteessa apua välittömästi, jos vakavia oireita, kuten kouristukset (kohtaukset) tai tajuttomuuden esiintyä. Onko glukagonin kit saatavilla, sekä ruiskulla ja neulalla, ja osaa käyttää sitä. Perheenjäseniltäsi tulisi myös tietää, miten sitä käytetään.

Varotoimet Vaikka käyttäminen metreleptin

Jos sinä tai lapsesi ilmaantuu ihottumaa, nokkosihottumaa tai allerginen reaktio metreleptin, lopeta lääkkeen ja tarkistaa lääkäriltä mahdollisimman pian.

Älä lopeta metreleptin äkillisesti tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Voit joutua hitaasti pienentää annosta ennen pysäyttämistä, kokonaan.

metreleptin sekoitettuna bakteriostaattista vettä injektiota varten (BWFI) sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita ennenaikainen tai alhaisen syntymäpainon vauvoilla. Steriiliä vettä injektiota varten (WFI) suositellaan käytettäväksi vastasyntyneillä ja keskosilla. Keskustele asiasta lääkärin kanssa, jos olet huolestunut.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

metreleptin Side Effects

metreleptin

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Lipodystrofia Egrifta, metreleptin, tesamorelin

 tai mennä liittyä metreleptin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.