metoprololi (laskimoon) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi varmista, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Metoprololi injektio voi pahentaa sydämen vajaatoiminnan oireita joillakin potilailla. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, laajentuneet kaulan suonet, äärimmäinen väsymys, epäsäännöllinen hengitys, epäsäännöllinen syke, hengenahdistus, kasvojen turvotus, sormet, jalat tai sääret, painonnousu, tai hengityksen vinkuminen .

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia verensokeri. Myös tämä lääke voi peittää oireita alhainen verensokeri, kuten nopea syke. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on näitä ongelmia tai jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Voit joutua enää saada tätä lääkettä useita päiviä ennen kuin leikkausta.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla vähemmän hälytys kuin ne ovat normaalisti. jos tämä sivuvaikutus ilmenee, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana, kun käytät metoprololia injektio.

Huimaus, tai jopa pyörtyminen voi esiintyä, kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Myös makuulla jonkin aikaa voi lievittää huimausta tai.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.