metioniini (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Sinun ei tule ottaa lääkettä enemmän, tai ottaa sen useammin, kuin lääkäri määräsi. Kannattaa myös varmistaa, että saat riittävästi proteiinia ruokavalioosi. Tämä on erityisen tärkeää pikkulapsilla. Pikkulapset, jotka saavat liikaa racemethionine ja liian vähän proteiinia ei saa lihoa kuin niiden pitäisi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Ota racemethionine kanssa, tai heti sen jälkeen, aterioita.

Potilaille, jotka saavat racemethionine kapseleita

Potilaille, jotka saavat racemethionine oraaliliuos

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet mitään erityistä ruokavaliota, kuten matala-proteiini ruokavalio.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.