mesoteliooma valmistautuminen varaamiseksi

Jos sinulla on keuhko- tai vatsaoireita, aloittaa varaamalla perhelääkäri. Jos lääkäri epäilee sinulla voi olla mesoteliooma, saatat olla tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut keuhkosairaudet (pulmonologist) tai vatsavaivat (gastroenterologist).

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja koska siellä on usein paljon kentällä kattamaan se hyvä olla hyvin valmisteltu. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiiksi, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu. Mesoteliooma, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä muita kysymyksiä, jotka tapahtuvat sinulle.

Mitä voit tehdä

Mitä odottaa lääkäriltä

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi antaa enemmän aikaa koskemaan muita pisteitä haluat käsitellä. Lääkäri voi pyytää

Yritä välttää kaikkea, mikä pahenee teidän oireita. Esimerkiksi, jos sinulla on hengenahdistusta, yrittää ottaa rauhallisesti kunnes voit tavata lääkärin kanssa. Jos hengenahdistusta tulee tuskallisia tai epämukavaksi, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Mitä voit tehdä sillä välin