mentax ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Käyttää Mentax

Kemiallinen luokka: bentsyyliamiinia

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan käytöstä butenafiini lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä butenafiini vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, kliinisissä tutkimuksissa oli mukana vanhemmilla potilailla. Mitään eroja vaikutuksia butenafiini nähtiin vanhuksilla nuoriin aikuisiin verrattuna.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Mentax

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käytä tarpeeksi butenafiini kattamaan iho ja lähialueilla, ja hiero kevyesti.

Levittämisen jälkeen butenafiini, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Pidä tämä lääke poissa silmien ja limakalvojen kuten sisäpuolelle nenän, suun tai emättimen.

Älä side tai hakea Okkluusiosidosta (ilmatiivis, joka kattaa esimerkiksi keittiö muovikelmu) yli lääkkeen ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Voit auttaa selvittämään ihoa infektio kokonaan, pitää käyttää butenafiini koko ajan hoidon. Se voi joskus kestää aika kauan varten sieni-infektio voidaan parantaa. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireesi palaa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos iho infektio ei parane 4 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Tinea versicolor voi aiheuttaa ihon näkyvän tummempi tai vaaleampi, tai pisteitä molemmat. Nämä muutokset väri voi kestää kuukausia, vaikka sieni-infektio on eliminoitu. Hoidon jatkamisen pidempään kuin suositeltu ei aiheuta ihon värin palata normaaliin nopeammin. Mene lääkäriin, jos uskot sieni-infektion on saattanut palauttaa.

Voit auttaa selvittämään ihoa infektio kokonaan ja auttaa varmista, että se ei palaa, seuraavat hyvän terveyden tavat ovat tärkeitä

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Mentax

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Jalkasilsan rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, griseofulviini

Vartalosilsa rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lotrisone, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, griseofulviini

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mentax

Tinea cruris rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, griseofulviini

Mentax Side Effects

Mentax (butenafiini ajankohtainen)