meningokokkirokote, kurkkumätä konjugaatti (lihakseen) kuvaus ja tuotenimiä

Meningokokki kurkkumätä -konjugaattirokotteen on aktiivinen immuni- soiva aine käytetään ehkäisemään infektion tietyt meningokokki bakteerit. Rokote vaikuttaa saamalla kehon tuottamaan oman suojan (vasta-aineita) tautia vastaan.

Seuraavat tiedot koskevat vain meningokokkirokote käytetään meningokokki bakteerit ryhmät A, C, Y ja W-135. Nämä ryhmät aiheuttavat lähes kaikki meningokokki aivokalvontulehdus tapaukset Yhdysvalloissa Rokote ei suojaa aiheuttama infektio muiden meningokokki bakteerit ryhmiä, kuten ryhmä B.

Meningokokki-infektio voi aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten meningokokki aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivoihin, ja meningococcemia-, joka vaikuttaa veren. Jotkut henkilöt meningokokki aivokalvontulehdus ja / tai meningokokkemia myös saattaa kuolla. Nopeus näiden tautien huippunsa nuoruudessa ja varhaisessa aikuisiässä ja ovat todennäköisempiä henkilöillä, joilla tiettyjen sairauksien tai ehtoja, jotka tekevät niistä alttiita meningokokki-infektion tai todennäköisesti kehittää vakavia ongelmia siitä meningokokki-infektio.

Immunisaatio meningokokkitautia suositellaan henkilöille 9 kk 55 vuotta, jotka ovat vaarassa saada taudin vuoksi

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärille.

Jauhe Jousitus; Jousitus

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot