melfalaani (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota melfalaani vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Melfalaniin joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät yhdistelmää lääkkeitä, on tärkeää, että saat kukin oikeaan aikaan. Jos käytät joitakin näistä lääkkeistä suun, kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa muistaa ottaa lääkkeesi oikeaan aikaan.

Kun käytät melfalaanin, lääkäri saattaa haluta sinun juoda ylimääräistä nestettä niin, että välitätte enemmän virtsaa. Tämä auttaa estämään munuaissairaus ja pitää munuaiset toimivat hyvin.

Tämä lääke voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, ja ruokahaluttomuus. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka olosi sairas. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Jos oksennat pian otettuaan annoksen melfalaanin, tarkistaa lääkäriltä. Saat kuulla ottaako annos uudelleen tai odottaa seuraavan annoksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.