melatoniini: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset ja vuorovaikutukset

Mikä on melatoniini?

Melatoniini on käytetty vaihtoehtoisen lääketieteen kuin todennäköinen tehokas apu hoidettaessa unettomuus (nukahtamisvaikeuksia tai pysyä unessa). On myös todennäköistä, tehokas hoidettaessa unihäiriöitä ihmisiä, jotka ovat sokeita.

Melatoniini on myös mahdollisesti tehokas hoidettaessa aikaerorasitus, korkea verenpaine, kasvaimia, alhainen verihiutaleiden (verisoluja, jotka auttavat veren hyytymistä), unettomuus aiheuttama vetäytyminen huumeriippuvuuden tai aiheuttamaa ahdistusta leikkausta. Ajankohtainen muoto melatoniinin iholle on mahdollisesti tehokas estämään auringon polttama.

Melatoniini on käytetty myös hedelmättömyyden hoitoon, parantaa unen aiheuttamien ongelmien vuorotyöhön tai parantaa urheilusuoritusta. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että se ei voi olla tehokasta hoidettaessa näissä olosuhteissa.

Tärkeää tietoa

Muita käyttötarkoituksia ei osoittautunut kanssa tutkimus ovat mukana masennuksen hoidossa, kaksisuuntainen mielialahäiriö, dementia, silmänpohjan rappeuma, tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö, eturauhasen liikakasvuun, krooninen väsymysoireyhtymä, fibromyalgia, levottomat jalat -oireyhtymä, mahahaava, ärtyvän suolen oireyhtymä, nikotiinivieroitusoireiden, ja monet muut olosuhteissa.

Ei ole varmaa, onko melatoniini on tehokas hoidettaessa jokin sairaus. Lääkkeet käyttää tätä tuotetta ei ole hyväksynyt hallituksen.

Melatoniini on usein myydään kasviperäisten täydentää. Ei ole olemassa säänneltyä valmistusnormeja olemassa useiden kasviperäisten yhdisteiden ja jotkut kaupan lisiä on löydetty saastuneita myrkyllisillä metalleja tai muiden lääkkeiden kanssa. Kasviperäisiä / terveyteen täydentää olisi ostettu luotettava lähde minimoimiseksi saastumisen.

Kaikkia käyttötarkoituksia melatoniinia on hyväksynyt hallituksen. Melatoniini ei tulisi käyttää paikka lääkitys määrätty sinulle lääkäri.

Ennen lääkkeen

Melatoniini on usein myydään ravintolisänä. Ei ole olemassa säänneltyä valmistusnormeja olemassa useiden kasviperäisten yhdisteiden ja jotkut kaupan lisiä on löydetty saastuneita myrkyllisillä metalleja tai muiden lääkkeiden kanssa. Kasviperäisiä / terveyteen täydentää olisi ostettu luotettava lähde minimoimiseksi saastumisen.

Käyttö melatoniinin peräisin eläimistä pineal solukko voi kuljettaa saastumisriskin tai tapaa välittää viruksen materiaalista. Synteettiset muoto tätä lääkitystä ei kanna tätä riskiä.

Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Sinun ei tule käyttää melatoniinin jos olet allerginen sille.

Ennen melatoniinia, kysy terveydenhuollon tarjoaja. Et ehkä voi käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on tiettyjä sairauksia, erityisesti

diabetes

masennus

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, kuten hemofilia

korkea tai matala verenpaine

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia; tai

jos minkään lääkkeen estoon elinsiirron hylkimisreaktion.

Ei tiedetä, onko melatoniinia vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä tuotetta ilman lääkärin, jos olet raskaana.

Suuria annoksia tätä lääkettä voi vaikuttaa ovulaatioon, mikä vaikeuttaa voit tulla raskaaksi.

Ei tiedetä, onko melatoniinia erittyy maitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä tuotetta ilman lääkärin neuvoa, jos imetät lasta.

Älä anna mitään kasviperäisten / terveys täydentää lapsen ilman lääkärin.

Jos haluat käyttää melatoniinin, käytä sitä ohjeiden pakkaukseen tai lääkärin ohjeen mukaan, apteekkiin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Älä käytä enemmän tätä tuotetta kuin suositellaan etiketissä.

Kun harkitaan yrttilisistä, pyytää neuvoa lääkäriltä. Voit myös harkita neuvoa harjoittaja, joka on koulutettu käyttämään kasviperäisten / terveyteen täydentää.

Käytä pienintä annosta melatoniini, kun ensin aloitat tuote.

Ota melatoniinia nukkumaan mennessä, tai jos olet saada valmis nukkumaan. Jos käytät tätä tuotetta hoitoon aikaerorasitus, ota annos nukkumaan mentäessä päivänä saavut perille ja jatka laitteen käyttöä varten 2-5 päivää.

Miten minun pitäisi ottaa melatoniini?

Jos tätä tuotetta hoitoon muita ehtoja, jotka eivät liity nukkua, seurata terveydenhuollon tarjoajan ohjeita siitä, milloin ja miten ottaa melatoniinia.

Ottaa suullisesti sulava tabletti

Pidä tabletti sen läpipainopakkauksessa, kunnes olet valmis ottamaan sen. Avaa paketti ja kuori takaisin folio. Älä paina tablettia folion läpi tai voi vaurioitua tabletti.

Käytä kuivaa kädet poistaa tabletin ja aseta se suussa.

Älä nielemään tabletin kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta. Haluttaessa voi juoda nestettä auttaa niellä liuenneen tabletin.

Soita lääkärillesi, jos ehto olet hoitavan melatoniini ei parane, tai jos se pahenee, kun käytät tätä tuotetta.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Koska melatoniinia käytetään, kun tarvitaan, et voi olla annostukseen. Jos aikataulun, käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Melatoniini voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä varten vähintään 4 tuntia tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Tuote voi myös vaikuttaa uni-vanavedessä sykli useita päiviä, jos matkustat läpi monia eri aikavyöhykkeillä.

Vältä melatoniinia muiden kasviperäisten / terveyteen täydentää. Se voi lisätä verenvuotoriskiä, ​​kouristukset, tai alhainen verenpaine. Tiettyjen tuotteiden yhdessä voi lisätä näitä riskejä.

Vältä kahvia, teetä, cola, energiajuomat, tai muita tuotteita, jotka sisältävät kofeiinia.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion melatoniinin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Vaikka kaikki sivuvaikutukset ovat tiedossa, melatoniini on ajateltu olevan mahdollisesti turvallisia, kun otetaan lyhyen ajan (enintään 2 vuotta jotkut ihmiset).

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Yhteinen melatoniini haittavaikutuksia ovat

päivällä uneliaisuus

Mitä pitäisi välttää ottaen melatoniinia?

masentunut mieliala, ärtyneisyyttä

vatsakipu

päänsärky; tai

Melatoniini haittavaikutuksia

huimaus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kun tämä tuote muiden lääkkeiden kanssa, jotka aiheuttaa väsymystä voi pahentaa tätä vaikutusta. Kysy lääkäriltä ennen melatoniinia kanssa unilääke, masennuslääke, rauhoittava, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, takavarikkoa lääketieteen tai kasviperäisiä / terveyteen täydentää voi myös aiheuttaa uneliaisuutta (tryptofaani, California unikko, kamomilla, gotu kola, kava, St. Johnin vierre, kalotti, Valerian, ja muut).

Älä ota tätä lääkettä ilman lääkärin, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä

antibiootti

aspiriinia tai parasetamolia (Parasetamoli)

ehkäisypillerit

insuliini tai suun diabeteslääke

huume kipulääkitystä

vatsa lääketiede – lansopratsolin (Prevacid), omepratsoli (Prilosec), ondansetroni (Zofran)

ADHD lääkitys – metyylifenidaattia, Adderall, Ritalin, ja toiset

sydämen tai verenpaineen lääketieteen – meksiletiini, propranololi, verapamiili

lääke tai estää veren hyytymistä – klopidogreeli (Plavix), varfariini (Coumadin, Jantoven)

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja muut; tai

steroidilääkettä – prednisoni, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa melatoniinin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia luetellaan tämän tuotteen oppaan.

3.04.2014-11-18, 06:58:05.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Unettomuus loratsepaami, amitriptyliini, Ambien, Ativania, tsolpideemin, difenhydramiini, tematsepaamin, doxepin, Elavil, Lunesta, Restoril, eszopiclone

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat melatoniinin?

Jet Lag Melatoniini Time Release

melatoniini