mekloretamiini (paikallisesti reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain iholla. Älä päästä sitä silmiin, nenään tai suuhun. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla naarmut tai palovammoja. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois välittömästi saippualla ja vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Poista saastuneet vaatteet. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin ärsytys jatkuu pesun jälkeen saippualla ja vedellä.

Käyttää

Tämä lääke tulee lääkitys oppaan. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä tämä lääke poissa ruokaa jääkaapissa.

Heitä tyhjän putken ja käyttää kertakäyttöisiä käsineet roskakoriin. Varmista lapset ja kotieläimet eivät pääse kosketuksiin putken ja käsineet. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 60 päivän jälkeen.