mebendatsoli

Terapeuttinen luokka: Loislääkeresistenssin

Käyttää Mebendatsoli

Kemiallinen luokka: bentsimidatsoli

Mebendatsoli hoidetaan

Mebendatsoli voidaan käyttää myös muihin mato infektioita Lääkäri määrää.

Mebendatsoli toimii pitämällä mato absorboivana sokeria (glukoosia). Tämä vähitellen aiheuttaa voimattomuus ja kuoleman mato.

Mebendatsoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä Mebendatsoli seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Mebendatsoli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Mebendatsoli

Mebendatsoli on testattu rajoitettu määrä lapset 2-vuotiaita tai vanhempia, ja tehokkaina annoksina, ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön Mebendatsoli vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön Mebendatsoli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Mebendatsoli yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen Mebendatsoli.

Mitään erityisiä valmisteluja tai muita toimia (esim erityisruokavaliot, paasto, muita lääkkeitä, laksatiiveja, tai enemas) ovat tarpeen ennen, sen aikana tai välittömästi sen jälkeen kun Mebendatsoli.

Mebendatsoli tabletit voidaan pureskella, niellä kokonaisina tai murskataan ja ruokaan sekoitettuna.

Potilaille, jotka saavat Mebendatsoli varten hakamatojen, sukkula, tai whipworms

Potilaille, jotka saavat Mebendatsoli varten pinworms

Potilaille, jotka saavat Mebendatsoli infektioiden, joissa suuria annoksia tarvitaan

Annoksen mebendatsoli on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta Mebendatsoli. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää Mebendatsoli, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö Mebendatsoli

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, erityisesti infektioiden, joissa suuria annoksia tarvitaan. Tämä on varmistaa, että infektio on selvitetty täysin ja jotta lääkäriltä tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Potilaille, jotka saavat Mebendatsoli varten pinworms

Potilaille, jotka saavat Mebendatsoli varten hakamatoihin tai piiskamatojen

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mebendatsoli

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ascariasis albendatsolia, nitazoxanide, Vermox, Albenza, Alinia, piperatsiini

Mebendatsoli Side Effects

mebendatsoli

Pinworm Infektio, Enterobius vermicularis albendatsoli, Vermox, Albenza, piperatsiini, pyranteli, Pin-X

Capillariasis albendatsolia, Vermox, Albenza, tiabendatsoli

Piiskamato Infektio albendatsolia, Vermox, Albenza, tiabendatsoli, Emverm