Maxair

Terapeuttinen luokka: Keuhkoputkia laajentava

Käyttää Maxair

Farmakologiset Class: Sympatomimeettisiä

Pirbuterolia kuuluu perheeseen lääkkeitä kutsutaan adrenergisten bronchodilators. Adrenergiset bronkodilataattoreita ovat lääkkeitä, jotka hengitetään suun kautta avata keuhkoputkia (hengitystiehyitä) keuhkoissa. Ne lievittää yskää, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, ja levoton hengitys lisäämällä ilmavirran läpi keuhkoputkiin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö pirbuterolia vuonna alle 12-vuotiaille ei suositella.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille pirbuterolia iäkkäillä potilailla.

Ennen Maxair

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät pirbuterolia. Se ei voi olla nimenomaan Maxair. Lue huolellisesti.

Inhaloitu pirbuterolia käytetään erityisellä inhalaattorin mukana potilasohje. Lue ohjeet huolellisesti ennen tämän lääkkeen. Jos et ymmärrä ohjeita tai et ole varma miten käyttää inhalaattorin, kysy lääkäriltäsi näyttää, mitä tehdä. Myös kysy lääkäriltäsi tarkistaa säännöllisesti, miten käytät inhalaattorin varmistaa käytät sitä oikein.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ilman kertoo lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä lopeta lääkkeen tai muiden astmalääkkeiden, jonka lääkäri on määrännyt sinulle ellet ole keskustellut asiasta lääkärisi kanssa.

Kun käytät inhalaattoria ensimmäistä kertaa, tai jos et ole käyttänyt sitä yli 48 tuntia, inhalaattorin ei voi antaa oikean määrän lääkettä ensimmäisen pullistaa. Siksi ennen inhalaattorin, prime se ruiskuttamalla lääkettä kaksi kertaa ilmaan poissa kasvoilta, ja ravistetaan hyvin ennen kutakin spray.

Älä käytä inhalaattoria varten lääkkeen muun lääkkeen.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tai lapsesi edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa mahdolliset toivottuja vaikutuksia aiheuttamia lääkettä.

Oikea käyttö pirbuterolia

Tämä lääke voi aiheuttaa bronkospasmia, joka voi olla hengenvaarallinen. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on yskää, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai hengityksen vinkumista.

Tarkista lääkäriltä kerralla, jos hengitysvaikeudet jatkuu käyttäen lääkeannoksen tai jos vointisi huononee.

Saatat myös ottamalla tulehduslääke (esim kortikosteroidit) astma yhdessä tämän lääkkeen. Älä lopeta tulehduslääke vaikka astma tuntuu paremmalta, ellet käsketään tekemään niin lääkäri.

Hypokalemia saattaa ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi seuraavista oireista: kouristukset, vähentynyt virtsan, suun kuivuminen, lisääntynyt jano, epäsäännöllinen syke, ruokahaluttomuus, mielialan muutokset, lihaskipu tai krampit, pahoinvointia tai oksentelua, puutuminen tai pistely käsissä, jaloissa tai huulien, hengenahdistusta tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeen kysymättä ensin lääkärin kanssa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Maxair

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Maxair Side Effects

Maxair (pirbuterolia)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Astma, Maintenance Symbicort, albuterol, flutikasoni, montelukasti, Singulair, Advair Diskus

Astma, akuutti albuterol, Ventolin, deksametasoni, ProAir HFA, metyyliprednisoloni, hydrokortisonia

COPD, Akuutti albuterol, atsitromysiini, Zithromax, Ventolin, ProAir HFA, Xopenex

COPD, Maintenance Spiriva, Symbicort, albuterol, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA