Marvelon 21

Tupakointi ei ole suositeltavaa käyttävien naisten ehkäisypillerit. Tupakointi lisää riskiä vakavien sydän- sivuvaikutuksia ehkäisytablettien käytöstä. Tämä riski kasvaa iän ja runsaan tupakoinnin (15 tai enemmän savuketta päivässä) ja on melko merkitty naisten yli 35-vuotiaita.

Ortho-Cept (R): Tupakointi lisää riskiä vakavien sydän- sivuvaikutuksia yhdistelmästä ehkäisytablettien käytön. Tämä riski kasvaa iän ja lukumäärän poltettujen savukkeiden ja on varsin merkittävä naisten yli 35-vuotiaita. Käyttö yhdistelmän ehkäisypillerit ei suositella naisille, jotka ovat yli 35-vuotiaita, jotka tupakoi. Velivet (TM): Tupakointi lisää riskiä vakavien sydän- sivuvaikutuksia ehkäisytablettien käytöstä. Tämä riski kasvaa iän ja runsaan tupakoinnin (15 tai enemmän savuketta päivässä) ja on melko merkitty naisten yli 35-vuotiaita. Naiset, jotka käyttävät ehkäisytabletteja pitäisi ainetta ei saa tupakoida.

Käyttää Marvelon 21

Terapeuttinen luokka: ehkäisyvälineet

Farmakologiset Class: Progestiinipohjaisia

Ei ehkäisymenetelmä on 100 prosenttia tehokas. Ehkäisymenetelmät kuten kirurginen tulla steriili tai ei seksiä ovat tehokkaampia kuin pillereitä. Keskustella vaihtoehdoista syntyvyyden lääkärin kanssa.

Tämä lääke ei estä HIV-infektiota tai muita sukupuolitauteja. Se ei auta kuin hätäehkäisyä, kuten jälkeen suojaamattoman seksuaalisen kanssakäymisen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Ennen Marvelon 21

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille Desogestreelin ja etinyyliestradiolin yhdistelmä ei ole tehty lapsipotilailla. Kuitenkin lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä lääkitystä nuorille ei ole odotettavissa. Tätä lääkettä voidaan käyttää syntyvyyden teini naisilla, mutta sitä ei voida käyttää ennen kuukautisten.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille Desogestreelin ja etinyyliestradiolin yhdistelmä ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Tätä lääkettä ei saa käyttää iäkkäillä naisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät desogestreelia ja etinyyliestradiolin. Se ei voi olla ominaisia ​​Marvelon 21. Lue huolellisesti.

Jotta käyttäen ehkäisypillerit yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin ottaa ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke on saatavana läpipainopakkauksissa, joissa on tabletti annostelija. Jokainen läpipainopakkaus sisältää 28 tablettia eri värejä, jotka on otettava samassa järjestyksessä kuin suunnattu läpipainopakkaukseen.

Kun aloitat lääkkeen käyttämisen, elimistö tarvitsee vähintään 7 päivää sopeutua ennen raskauden estetään. Käytä toista ehkäisymenetelmää, kuten kondomia, spermisidi tai kalvo, 7 ensimmäisen päivän sisällä ensimmäisen jakson pillereitä.

Ota lääke samaan aikaan joka päivä. Ehkäisypillereitä toimivat parhaiten, kun enintään 24 tuntia kulkea annosten välillä.

Oikea käyttö Desogestreelin ja etinyyliestradiolin

Älä ohita tai viivästymisestä ottamalla pilleri yli 24 tuntia. Jos et menetä annos, voit tulla raskaaksi. Kysy lääkäriltä tapoja auttaa muista ottaa pillerit tai noin käyttämällä toista ehkäisymenetelmää.

Voit pahoinvointia tai pahoinvointia, erityisesti ensimmäisten kuukausien aikana, että otat tätä lääkettä. Jos pahoinvointi on jatkuva ja ei mene pois, ota yhteyttä lääkäriin.

Noudata potilaan pakkausselosteessa tai soita lääkärille, jos oksennat tai ripulia sisällä 3-4 tuntia lääkkeen ottamisen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Lääkäri voi pyytää teitä aloittaa annoksen ensimmäisenä päivänä kuukautiskierron aikana (kutsutaan päivä 1 käynnistys) tai ensimmäisenä sunnuntaina sen jälkeen, kun kuukautiset alkaa (kutsutaan sunnuntai alku). Kun alkaa tiettynä päivänä on tärkeää noudattaa että aikataulua, vaikka unohdat annoksen. Älä muuta aikataulua itse. Jos aikataulu, jota käytät ei ole kätevää, tarkistaa lääkäriltä noin muuttaa sitä. Saat sunnuntaina alku, sinun täytyy käyttää toista ehkäisymenetelmää (esim kondomi, kalvo, spermisidi) ensimmäistä 7 päivää.

Kannattaa aloittaa seuraava ja kaikki myöhemmät 28 päivän hoito hoidon samana viikonpäivänä kuin ensimmäinen hoito alkoi ja noudattaa samaa aikataulua.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Marvelon 21

Tämä lääke on erityinen potilaalle ohjeet siitä, mitä tehdä, jos unohdat annoksen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti ja soittaa lääkärille, jos sinulla on kysymyksiä.

Käytä toista ehkäisymenetelmää 7 päivää sen jälkeen, et menetä annos, raskauden ehkäisemiseksi.

Varmista, että lääkäri tietää, jos kuukautiset jäävät tulematta kaksi kuukautta peräkkäin, koska tämä voi tarkoittaa, että olet raskaana.

Et voi olla aika, joka kuukausi, jos unohdat useamman kuin yhden annoksen tai muuttaa aikataulua.

Voisit olla kevyt tai tiputteluvuotoa jos et ota pilleri ajallaan. Mitä enemmän pillereitä et, sitä todennäköisemmin olet saada verenvuotoa.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Marvelon 21 Side Effects

desogestreeli / etinyyliestradioli

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Näitä vierailuja yleensä joka 6-12 kuukautta, mutta jotkut lääkärit vaativat niitä useammin. Lääkäri voi myös haluta tarkistaa verenpaineesi hoidon aikana.

Vaikka käytät tätä lääkettä raskauden ehkäisyyn, sinun pitäisi tietää, että tämän lääkkeen käyttöä raskauden voisi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on ollut vauva 4 viikkoa, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen.

Emättimen verenvuoto eri määrät voivat esiintyä säännöllisesti kuukautisten aikana ensimmäisten 3 kuukauden käytön. Tätä kutsutaan joskus tiputtelua kun lievää tai läpäisyvuotoa kun raskaampia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos unohdat kuukautiset. Jäädä pois saattaa ilmetä, jos ohittaa yhden tai useamman tabletin ja ole ottanut pillerit tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Jos et menetä kahden jakson peräkkäin, keskustele lääkärin. Saatat tarvita raskaustesti.

Jos epäilet, että saatat olla raskaana, lopeta tämän lääkkeen välittömästi ja tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos polttaa savukkeita tai jos olet yli 35-vuotias. Jos savua käytettäessä ehkäisypillereitä, voit lisätä riski saada veritulppa, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Riski on vielä suurempi, jos olet yli 35-vuotiaita, jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, tai jos olet ylipainoinen. Keskustele lääkärin kanssa keinoja lopettaa tupakoinnin. Pidä diabetes hallinnassa. Kysy lääkäriltäsi ruokavalio ja liikunta hallita painoa ja veren kolesterolitasoa.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä ottaa veren hyytymistä ongelmia. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rintakipu, nivusiin tai jaloissa, erityisesti vasikoita, hengitysvaikeudet, äkillinen, voimakas päänsärky, epäselvä puhe, äkillinen, selittämätön hengenahdistus, äkillinen selittämätön hengenahdistus , äkillinen koordinaation tai näköhäiriöt, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sairastua rintasyöpään tai kohdunkaulan syöpä. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos kokemus epänormaali verenvuoto emättimestä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos piilolinssejä tai näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri voi haluta silmälääkäri tarkistaa silmäsi.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, tumma virtsa tai vaaleat ulosteet, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sappirakon leikkaus. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä.

Tarkista lääkäriltä ennen täyttöä vanha reseptiä, erityisesti raskauden jälkeen. Tarvitset toinen lääkärintarkastus ja lääkäri voi muuttaa reseptiä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joidenkin lääketieteellisten testien voi vaikuttaa tätä lääkettä. Saatat myös joutua lopettamaan lääkkeen vähintään 4 viikkoa ennen ja 2 viikkoa sen jälkeen suuri leikkaus.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä. Greippi ja greippimehu voivat muuttaa määrää tämän lääkkeen, joka imeytyy elimistöön.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Syntyvyyden Mirena, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Provera, Ehkäisykapseli, NuvaRingiä, Yaz, noretisteroni, levonorgestreeli, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, Sprintec, Aviane, Lo Loestrin Fe, Ortho Tri-Cyclen Lo, Microgestin Fe 1/20, Lutera , Skyla, Implanon, TriNessa, Alesse, Tri-Sprintec, Minastrin 24 Fe, Apri, Gildess Fe 1/20