marihuana (kannabis sativa) tausta

Luonnollinen Standard® Potilas Monograph, Copyright © 2016 (). Kaikki oikeudet pidätetään. Kaupalliseen jakeluun kielletty. Tämä monografia on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä pitäisi tulkita siten erityisiä lääkäriin. Sinun pitäisi kuulla pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen päätöksiä hoitojen ja / tai terveyttä.

Marihuana, hamppu, ja kannabiksen ovat yleisnimiä kasvien suvun Cannabis. Termi “hamppu” käytetään kannabiksen kasveja, jotka kasvatetaan nondrug käyttöön, kuten Cannabis sativa. Cannabis Indica on huono kuidun laatu ja käytetään tekemään lääkkeitä virkistys ja lääketieteessä. Suurimmat erot kahden ovat ulkonäkö ja määrä delta-9-tetrahydrokannabinoli (THC), vaikuttava aine marihuanaa.

Cannabis sativa on laajalti käytetty virkistäytymiseen. Se on hengitettynä tai otetaan suun tuottamaan tunne rentoutumista tai hyvinvointia. Kasvi on tutkittu mahdollisena hoito moniin olosuhteissa, mukaan lukien krooninen ihosairaus, syöpään liittyvien heikkous ja laihtuminen, krooninen kipu, Huntingtonin tauti, unihäiriöt, silmäsairaus, multippeliskleroosi, ja skitsofrenia. Merkittävimmät edut on nähty kroonisen kivun ja multippeliskleroosi. Marihuana voi auttaa vähentämään silmien paine ihmisiä, joilla on glaukooma.

Yleisimmin tutkittu ainesosat marihuanan ovat THC ja kannabidioli (CBD). Tutkimus on tutkinut näitä yhdisteitä sekä yksinään että yhdistelmänä. Kaupallisesti saatavilla olevat tuotteet sisältävät dronabinoli (Marinol®), nabiloni (Cesamet®), THC ja CBD (Sativex®).

Tämä näyttöön perustuva monografia valmistettiin Natural Standard Research Collaboration