mangimin

Mangaani lisäravinteet käytetään ehkäistä tai hoitaa mangaanin puute.

Keho tarvitsee mangaania normaalin kasvun ja terveys. Potilaille, jotka eivät pysty saamaan tarpeeksi mangaania niiden säännöllinen ruokavalio tai jotka tarvitsevat enemmän mangaania, mangaani täydentää voi olla tarpeen. Mangaani auttaa elimistöä hajottaa rasvoja, hiilihydraatteja, ja proteiineja. Se tekee niin osaksi lukuisia entsyymejä.

Käyttää Mangimin

Mangaanin puute ei ole raportoitu ihmisillä. Puute mangaanin eläimillä on todettu aiheuttavan virheellisestä luun ja ruston, saattaa vähentää elimistön kykyä käyttää sokeria oikein, ja voi aiheuttaa kasvun ongelmia.

Injektoitavia mangaani täydentää annetaan tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen.

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Mangaani löytyy täysjyvätuotteita, viljatuotteet, salaattia, kuivaa pavut, ja herneet.

Päivittäinen määrä mangaania, joita tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Koska puute mangaania on harvinaista, ei ole RDA tai RNI sitä. Seuraavat päivittäistä saantia uskotaan olevan runsaasti useimmat ihmiset

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Merkitys Diet

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

On erityisen tärkeää, että saat tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita, kun raskautta ja että olet edelleen saada oikea määrä vitamiineja ja kivennäisaineita koko raskauden. Tervettä kasvua ja kehitystä sikiön riippuvat tasainen tarjonta ravinteita äidin. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä raskauden aikana saattaa olla haitallista sekä äidille ja / tai sikiölle ja sitä tulisi välttää.

On tärkeää, että saat oikean määrän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta vauva saa myös vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitaan kasvaa kunnolla. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä imetyksen voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai vauvan ja sitä tulisi välttää.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos ottaminen jää väliin mangaani täydentää yhden tai useamman päivän ei ole syytä huoleen, koska kestää jonkin aikaa kehosi tulla vakavasti alhainen mangaani. Kuitenkin, jos terveydenhuollon ammattilainen on suositeltavaa ottaa mangaani, yritä muistaa ottaa se ohjeiden päivittäin.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Ei sivuvaikutuksia tai toksisia vaikutuksia on raportoitu mangaania. Kuitenkin, kysy hoitohenkilökunnalle, jos havaitset epätavallisia vaikutuksia, kun käytät sitä.

Ennen Mangimin

Oikea käyttö Mangimin

Mangimin Side Effects