mandelamine

Käyttää Mandelamine

Terapeuttinen luokka: Antiseptinen

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä meteeniamiini lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön meteeniamiini vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen Mandelamine

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät meteeniamiini. Se ei voi olla nimenomaan Mandelamine. Lue huolellisesti.

Ennen kuin aloitat lääkkeen, tarkista virtsan kanssa phenaphthazine kirjallisesti tai muulla testi nähdä, jos se on hapan. Virtsa on hapanta (pH 5,5 tai alle) ja lääkkeen toimii toivotusti. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Seuraavat muutokset omaan ruokavalioon voi auttaa tekemään virtsastasi happo, mutta tarkista ensin lääkärin kanssa, jos olet erityinen ruokavalio (esimerkiksi diabetes). Vältä useimmat hedelmät (erityisesti sitrushedelmät ja mehut), maitoa ja muita maitotuotteita, ja muita elintarvikkeita, jotka tekevät virtsan vähemmän happoa. Vältä myös antasidien ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Syövät enemmän proteiinia ja ruokia, kuten karpaloita (erityisesti karpalomehua C-vitamiinia lisätty), luumut, tai luumut voi myös auttaa. Jos virtsaa ei vieläkään ole hapan tarpeeksi, tarkista lääkäriltäsi.

Jos tämä lääke aiheuttaa pahoinvointia tai vatsavaivat, se voidaan ottaa aterioiden jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa.

Potilaille, jotka saavat kuiva rae muodossa tätä lääkettä

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Potilaille ottaen enteropäällystettyjä tabletin muodossa tätä lääkettä

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö meteeniamiini

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mandelamine

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Ehkäisy Virtsarakon infektio Bactrim, Macrobid, nitrofurantoin, sulfametoksatsoli / trimetopriimi, Bactrim DS

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

Munuaiset Infektiot siprofloksasiini, Augmentin, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

Virtsarakon tulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

Mandelamine Side Effects

Mandelamine (meteeniamiini)