Malarone

Terapeuttinen luokka: Ubikinoni / biguanidi Yhdistelmä

Käyttää Malarone

Farmakologiset Class: Proguaniili

Kemiallinen luokka: Ubikinoni

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain potilailla, jotka painavat yli 25 kiloa (11 kiloa [kg]) ehkäisemiseksi malarian ja yli 11 kiloa (5 kg) malarian hoitoon. Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan atovakonin käyttö ja proguaniilin yhdistelmä potilailla vähemmän painoa.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan atovakonin käyttö ja proguaniilin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen Malarone

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät atovakonin ja proguaniilin. Se ei voi olla nimenomaan Malarone. Lue huolellisesti.

Muista käyttää tätä lääkettä samaan aikaan joka päivä.

Ota lääke ruoan kanssa tai maitojuoman. Tämä auttaa elimistöä ottamaan maksimaalinen määrä lääkettä.

Jos oksennat 1 tunnin kuluessa lääkkeen, ota koko annos uudestaan ​​heti, kun vatsa voi sietää sitä.

Jos sinulla tai lapsellasi on vaikeuksia niellä tabletteja, voit murskata ja sekoittaa tätä lääkettä on tiivistetty maito juuri ennen sitä tai annat sitä lapselle.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö atovakonin ja proguaniilin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Malaria leviää puremista tietynlaisten tartunnan naisten hyttysiä. Jos asut, tai matkustaa, alueella, jossa on mahdollisuus saada malarian, seuraavat hyttysten ohjaus menetellen tartuntavaaran

Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulle ilmaantuu yskää, nielemisvaikeuksia, huimausta, nopea syke, nokkosihottuma, kutina, turvotusta tai turvotus silmäluomien tai silmien ympärillä, kasvojen, huulten tai kielen, hengenahdistus, ihottuma, puristava tunne rinnassa, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai hengityksen vinkumista. Nämä voivat olla oireita allergisen reaktion.

Atovakinonin ja proguaniilin voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Muista suojavaatteita ja hattu tai soveltaa tuotetta iholle, joka estää auringon polttama ennen alueen ulkopuolelle.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Malaronella

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Malarone Side Effects

Malarone (atovakoni / proguaniilin)

Malaria ehkäisy doksisykliini, Plaquenil, hydroksiklorokiini, Vibramycin, meflokiini, atovakvoni / proguaniilin, Doryx, primakiini, Daraprim, Monodox, pyrimetamiinia

Malaria doksisykliini, klindamysiini, Plaquenil, hydroksiklorokiini, Cleocin, kiniini, Vibramycin, kinidiini, atovakvoni, meflokiini