Malarone: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Malarone?

Loisia, jotka aiheuttavat malarian tyypillisesti pääsee elimistöön puremasta hyttysen. Malaria on yleistä esimerkiksi Afrikassa, Etelä-Amerikassa, ja Etelä-Aasiassa.

Malarone käytetään hoitamaan tai ehkäisemään malarian.

Malarone voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tule käyttää Malaronea jos olet allerginen atovakonille tai proguaniilin. Sinun ei tule käyttää Malaronea estää malarian jos sinulla on vaikea munuaissairaus.

Ennen Malarone, kerro lääkärille, jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, vakavia komplikaatioita infektiosta malariaan tai hallitsematon oksentelua tai ripulia.

Malaronea samaan aikaan joka päivä ruoan tai maitojuoman. Jos oksennat alle 1 tunnin kuluttua ottaen tämän lääkitystä, ota toinen annos. Jos oksentelu jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Jos otat Malaronea estää malaria, aloittaa hoito 1 tai 2 päivää ennen saapumista alueelle, jossa malaria on yleinen. Toteutettava lääkityksen päivittäin loman aikana ja vähintään 7 päivän kuluttua lähtöä. Jos lopeta lääkkeen aikaisin jostain syystä, ota yhteys hoitopaikassasi muunlainen malarian ehkäisyyn.

Ennen lääkkeen

Jos lääkkeen malarian hoitoon, toteutettava lääkityksen päivittäin 3 päivänä peräkkäin.

Malaronea koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä.

Lisäksi otetaan Malaronea, käytä suojavaatteita, hyönteismyrkkyjä, ja hyttysverkot ympäri sängyn edelleen estämään hyttysten pistot, joka voi aiheuttaa malariaan.

Ota yhteys lääkäriin niin pian kuin mahdollista, jos on altistunut malaria, tai jos on kuumetta tai muita oireita sairauden aikana tai sen jälkeen oleskelu alueella, jossa malaria on yleinen.

Ei lääkitys on 100% tehokas hoidettaessa tai malarian ennaltaehkäisyyn. Parhaat tulokset, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärin kanssa, jos sinulla on kuumetta, oksentelua tai ripulia hoidon aikana.

Sinun ei tule käyttää Malaronea jos olet allerginen atovakonille tai proguaniilin. Sinun ei pitäisi käyttää tätä lääkettä estää malarian jos sinulla on vaikea munuaissairaus.

Varmistaaksesi voit turvallisesti Malaronea, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

munuaissairaus

maksasairaus

vakavia komplikaatioita malariaa; tai

hallitsematon oksentelua tai ripulia.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Malaronea vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta käyttäessäsi Malarone. Malaria on todennäköisesti aiheuttaa kuoleman raskaana olevan naisen. Jos olet raskaana, keskustele lääkärisi kanssa riskeistä matkustettaessa alueille, joilla malaria on yleistä. Atovakinonin ja proguaniilin voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Malaronea ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Malarone ei tulisi käyttää malarian hoitoon lapsi painaa alle 11 kiloa, ja ei tulisi käyttää estämään malarian lapsi painaa alle 24 kiloa.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Malaronea täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Käytä Malarone säännöllisesti parhaiten ehkäistä malariaa. Jos lopetat lääkityksen alussa jostain syystä, keskustele lääkärisi kanssa muiden malarian ehkäisyyn.

Malaronea samaan aikaan joka päivä ruoan tai maitojuoman. Jos oksennat alle 1 tunnin kuluttua ottaen tämän lääkitystä, ota toinen annos. Jos oksentelu jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Jos lääkkeen estää malarian

Aloita lääkkeen ottaminen 1 tai 2 päivää ennen saapumista alueelle, jossa malaria on yleinen. Jatka lääkkeen ottaminen joka päivä loman aikana ja vähintään 7 päivän kuluttua poistumaan alueelta.

Jos lopeta lääkkeen aikaisin jostain syystä, ota yhteys hoitopaikassasi muunlainen malarian ehkäisyyn.

Miten minun pitäisi Malaronea?

Jos lääkkeen malarian hoitoon

Ottaa lääkettä päivittäin 3 päivänä peräkkäin.

Malaronea koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä.

Lisäksi otetaan Malaronea, käytä suojavaatteita, hyönteismyrkkyjä, ja hyttysverkot ympäri sängyn edelleen estämään hyttysten pistot, joka voi aiheuttaa malariaan.

Voit olla varma Malaronea ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, maksan toiminta tulee tarkistaa usein verikokeita. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Ota yhteys lääkäriin niin pian kuin mahdollista, jos on altistunut malaria, tai jos sinulla on kuumetta tai muita oireita sairauden aikana tai sen jälkeen oleskelu alueella, jossa malaria on yleinen.

Ei lääkitys on 100% tehokas hoidettaessa tai malarian ennaltaehkäisyyn. Parhaat tulokset, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärin kanssa, jos sinulla on kuumetta, oksentelua tai ripulia hoidon aikana.

Säilytä Malarone huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireet voivat olla mahavaivat, oksentelu, suun haavaumat, hiustenlähtö, helposti mustelmia tai verenvuotoa, ja ihon hilseilyä kädet tai jalat.

Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai aktiivisuutta.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Malarone: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

vaikea tai hallitsematon oksentelua tai ripulia

kuume, suun haavaumat

Mitä pitäisi välttää?

puhevaikeudet, saldo tai kävely

vakava ihottuma

pahoinvointi, vatsakipu, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien); o

Malarone sivuvaikutuksia

helposti pintavikoja, epätavallinen verenvuoto (nenä, suu, vagina, tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon.

Vähemmän vakavia Malarone haittavaikutuksia voivat olla

lievä vatsakipu tai vatsavaivat

lievä ripuli

päänsärky

lievä kutinaa

heikkous; tai

huimaus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti

verenohennuslääkettä kuten varfariinia (Coumadin)

rifabutiini (Mycobutin)

rifampisiinin (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane)

tetrasykliini (Brodspec, Panmycin, Sumycin, Tetracap); tai

metoklopramidi (Reglan).

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Malaronella. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Disclaimer: Kaikki voitava on tehty sen varmistamiseksi, että tiedot ovat tarkkoja, ajan tasalla, ja täydellinen, mutta mitään takeita ei anneta tältä osin. Drug julkaisun tiedot voivat olla aika herkkä. Multum huumeiden tieto on kattava resurssi suunniteltu auttamaan lisensoitu terveydenhuollon ammattilaisten vaihtoehtoiskustannusten niiden potilaiden ja / tai kuluttajien palvelemiseksi katselee tätä palvelua täydentämään ja ei korvaa, asiantuntemusta, taitoa, tietoa ja tuomio terveydenhuollon ammattilaisille. Koska varoitus tietyn lääkkeen tai lääkeyhdistelmän ei millään tavalla pitäisi tulkita viittaavan siihen, että lääkkeen tai lääkeyhdistelmän on turvallinen, tehokas ja asianmukainen tahansa tietylle potilaalle. Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu kattamaan kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varotoimenpiteet, varoitukset, lääkeaineinteraktioita, allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia.

05.01.08 / 23/2010 08:54:05.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Malaronella?

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Malaria ehkäisy doksisykliini, Plaquenil, hydroksiklorokiini, Vibramycin, meflokiini, atovakvoni / proguaniilin, Doryx, primakiini, Daraprim, Monodox, pyrimetamiinia

Malarone (atovakoni / proguaniilin)

Malaria doksisykliini, klindamysiini, Plaquenil, hydroksiklorokiini, Cleocin, kiniini, Vibramycin, kinidiini, atovakvoni, meflokiini