maksa (hepatosellulaarinen) syövän ehkäisy (pdqто): ennaltaehkäisy [] -mitä on ennaltaehkäisy?

Syövänehkäisyn on toimet alentaa mahdollisuus saada syöpä. Estämällä syövän määrä uutta syöpätapausta ryhmässä tai väestön laskee. Toivottavasti tämä alentaa kuolemien määrä aiheuttama syöpä.

Tämä täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) tiedot yhteenveto antaa yleiskuvan käyttö Newcastlen taudin viruksen (NDV) hoitona ihmisille, joilla on syöpä. Yhteenvedossa lyhyt historia NDV tutkimus, katsaus laboratorio- ja eläinkokeet, tulokset kliinisissä tutkimuksissa ja mahdolliset haittavaikutukset NDV-pohjainen terapia. Useita erilaisia ​​kantoja NDV keskustellaan yhteenvedossa, kuten Unkarin kanta MTH (More Than Hope) -68. Tiedot esitetään joitakin …

Jotkut syövän riskitekijöitä voidaan välttää, mutta monet eivät. Esimerkiksi sekä tupakointi ja peritäänkö tietyt geenit ovat riskitekijöitä joidenkin syöpien, mutta vain tupakointi voidaan välttää. Säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio voi olla suojaavia tekijöitä joidenkin syöpien. Välttäminen riskitekijät ja lisäämällä suojaavia tekijöitä voi alentaa riskiä, ​​mutta se ei tarkoita, että et saa syöpää.

Erilaisia ​​tapoja ehkäistä syöpää tutkitaan, mukaan lukien

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute