magnesium täydentää suun kautta, parenteraalisesti

Magnesium käytetään ravintolisä henkilöille, jotka ovat puutteellisia magnesiumia. Vaikka tasapainoinen ruokavalio yleensä toimittaa kaikki magnesium ihminen tarvitsee, magnesium täydentää voi olla tarpeen potilailla, jotka ovat menettäneet magnesium sairauden tai tiettyjen lääkkeiden käytön.

Käyttää magnesium täydentää

Puute magnesium voi johtaa ärtyneisyys, lihasheikkoutta, ja sydämen rytmihäiriöitä.

Ruiskeena magnesiumia annetaan ainoastaan ​​tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Jotkut suullinen magnesium valmisteet ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä. Toiset ovat saatavilla ilman reseptiä.

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Paras ravintolähteistä magnesiumia sisältävät vihreät lehtivihannekset, pähkinät, herneet, pavut, ja viljanjyvät, joiden alkiossa tai ulkokerrokset ei ole poistettu. Kova vesi on todettu sisältävän enemmän magnesiumia kuin pehmeää vettä. Ruokavalio runsaasti rasvaa voi aiheuttaa vähemmän magnesiumia imeytyy. Keittäminen voi vähentää magnesiumpitoisuus ruokaa.

Päivittäinen määrä magnesiumia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti milligrammoina (mg) ja magnesium ovat yleensä määritellään seuraavasti

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Merkitys Diet

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vanhemmat aikuiset voi olla pienempi veren magnesiumia kuin nuoremmilla aikuisilla. Hoitohenkilökuntaan saattaa suositella ottaa magnesium täydentää.

On erityisen tärkeää, että saat tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita, kun raskautta ja että olet edelleen saada oikea määrä vitamiineja ja kivennäisaineita koko raskauden. Tervettä kasvua ja kehitystä sikiön riippuvat tasainen tarjonta ravinteita äidin. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisiä raskauden aikana voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai sikiölle ja sitä tulisi välttää.

On erityisen tärkeää, että saat oikean määrän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta vauva saa myös vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitaan kasvaa kunnolla. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä imetyksen voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai vauvan ja sitä tulisi välttää.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä ravintolisiä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Magnesium lisäravinteet tulisi ottaa aterioiden yhteydessä. Kun magnesium lisäravinteet tyhjään vatsaan voi aiheuttaa ripulia.

Henkilöille ottaen laajennettu versio muoto tästä ravintolisä

Henkilöille ottaen jauheeksi tämän ravintolisä

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää magnesium täydentää, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos ottaminen jää väliin magnesium täydentää yhden tai useamman päivän ei ole syytä huoleen, koska kestää jonkin aikaa kehosi tulla vakavasti alhainen magnesiumia. Kuitenkin, jos terveydenhuollon ammattilainen on suositeltavaa ottaa magnesium, yritä muistaa ottaa se ohjeiden päivittäin.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ennen magnesium täydentää

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö magnesiumin täydentää

magnesium täydentää Side Effects