lyrica (pregabaliini) käytetään, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Lyrica?

Lyricaa käytetään ohjaamaan kohtausten ja hoitoon fibromyalgia. Sitä käytetään myös hoitoon aiheuttama kipu hermovaurioita diabeetikoilla (diabeettinen neuropatia), herpes zoster (post-neuralgia tai neuropaattinen kipu liittyy selkäydinvamma.

Lyrica voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Saatat joutua ajatuksia itsemurhan ottaen Lyrica. Lääkäri tulee tarkistaa sinulle säännöllisiä käyntejä. Älä jää tapaamisia.

Tärkeää tietoa

Soita lääkäriltä kerralla, jos sinulla on uusia tai pahenevia oireita kuten: mielialaa tai toiminnan muutoksia, masennus, ahdistuneisuus, unettomuus, tai jos levoton, vihamielinen, levoton, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti) tai on ajatuksia itsemurhan tai vahingoittaa itseäsi.

Jos Lyricaa estämään kouristuksia, pitää ottaa lääkitystä, vaikka tunnet hieno.

Älä lopeta Lyricalla keskustelematta ensin lääkärin kanssa, vaikka tunnet hieno. Voivat lisääntyä kohtauksia tai vieroitusoireita, kuten päänsärkyä, unihäiriöt, pahoinvointi ja ripuli. Kysy lääkäriltä miten välttää vieroitusoireita lopetat Lyrica.

Älä muuta annosta Lyrica ilman lääkärin ohjeita. Kerro lääkärille, jos lääkitys ei näytä toimivan yhtä hyvin hoidettaessa kuntoa.

Ennen lääkkeen

Käytä lääkärin hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Lyrica. Jokainen sairaanhoidon tarjoajaa, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että otat takavarikointia lääkitystä.

Sinun ei tule käyttää Lyrican jos olet allerginen pregabaliinia.

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Lyrica, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

sydämen vajaatoiminta

diabetes (ellet Lyricaa diabeettisen neuropatian)

munuaistauti (tai jos saat dialyysihoitoa)

verenvuotohäiriö

alhainen verihiutaleiden

aiemmin esiintynyt masennusta tai itsemurha-ajatuksia

aiemmin lääke- tai alkoholiriippuvuus; tai

jos olet joskus saanut vakavan allergisen reaktion.

Saatat joutua ajatuksia itsemurhan ottaen tämän lääkitystä. Kerro lääkärille, jos sinulla on uusi tai paheneva masennus tai itsemurha-ajatuksia ensimmäisten usean kuukauden hoidon, tai aina kun annosta muutetaan.

Perheesi tai muut huoltajille olisi myös tarkkailtava muutoksia mielentilaan tai oireita. Lääkäri tulee tarkistaa sinulle säännöllisiä käyntejä. Älä jää tapaamisia.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Lyricalla vahingoittaa sikiötä, mutta jolla kohtaus raskausaikana voi vahingoittaa sekä äitiä että lasta. Kerro lääkärille heti, jos tulet raskaaksi LYRICA Takavarikot. Älä aloita tai lopeta Lyricalla raskauden aikana ilman lääkärin neuvoa.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Jos tulet raskaaksi, nimesi voidaan mainita raskausrekisteriin. Tämä on seurata raskauden lopputulos sekä arvioida mahdolliset vaikutukset Lyrica vauva.

Vaikka syntyisi miehelle lapsi lääkityksen aikana, vauva voi olla synnynnäisiä epämuodostumia. Käytä kondomia raskauden ehkäisyyn hoidon aikana.

Ei tiedetä, onko pregabaliinin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Lyrica. Älä anna tätä lääkettä lapselle alle 18 vuotias.

Toteutettava Lyrica täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Miten minun pitäisi ottaa Lyrica?

Voit ottaa Lyrica kanssa tai ilman ruokaa.

Mittaa neste lääketiede erityisellä annoksesta mittalusikka tai lääkettä cup, ei tavallinen taulukko lusikka. Jos sinulla ei ole annoksesta mittalaite, pyydä apteekista yksi.

Älä muuta annosta Lyrica ilman lääkärin ohjeita. Kerro lääkärille, jos lääkitys ei näytä toimivan yhtä hyvin hoidettaessa kuntoa.

Soita lääkärillesi, jos sinulla on ongelmia visio ottaen Lyrica. Jos Lyricaa estää kohtauksia, lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tunnet hieno. Saatat olla kohtausten lisääntymisen jos lopetat Lyrica. Noudata lääkärin ohjeita. Älä lopeta Lyricalla keskustelematta ensin lääkärin kanssa, vaikka tunnet hieno. Voivat lisääntyä kohtauksia tai vieroitusoireita, kuten päänsärkyä, unihäiriöt, pahoinvointi ja ripuli. Kysy lääkäriltä miten välttää vieroitusoireita lopetat Lyrica. Käytä lääkärin hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Lyrica. Jokainen sairaanhoidon tarjoajaa, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että otat takavarikointia lääkitystä.

Säilytä huoneenlämmössä pois kosteutta, valoa ja lämpöä.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Lyrica. Lyrica voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Lyrica: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ilmoita uusien tai pahenevat lääkärin kanssa, kuten mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, ahdistuneisuutta, paniikkikohtaukset, univaikeudet, tai jos tunnet impulsiivinen, ärtynyt, levoton, vihamielinen, aggressiivinen, levoton, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti), lisää masentunut tai on ajatuksia itsemurhan tai vahingoittaa itseäsi.

Soita lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia LYRICA

lihaskipu, heikkous, tai arkuus (varsinkin, jos on myös kuumetta ja väsymystä)

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

näköhäiriöitä

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

helposti mustelmia tai verenvuotoja; tai

turvotusta käsissä tai jaloissa, nopea painonnousu.

Mitä pitäisi välttää?

Vähemmän vakavia Lyrica haittavaikutuksia voivat olla

huimaus, uneliaisuus

tasapainon menetys tai koordinointi

Lyrica sivuvaikutuksia

muisti- ja keskittyminen

rintojen turvotus

vapina; tai

suun kuivuminen, ummetus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo Lyrica sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kylmä tai allergialääkkeitä, rauhoittavien lääkkeiden, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihas relaxers, ja lääke masennuksen tai ahdistuneisuuden voi lisätä huimausta tai uneliaisuutta aiheuttamaa Lyrica. Kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti jotakin näistä lääkkeistä, tai muita takavarikointia lääkitystä.

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti

rosiglitatsoni (Avandia, Avandamet, Avandaryl); tai

sydän- tai verenpaine lääkitystä kuten benatsepriili (Lotensin), enalapriili (Vasotec), lisinopriili (PRINIVIL, Zestril), kinapriilin (Accupril), ramipriili (Altace), ja muut.

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Lyrica. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

5.02.2012-08-28, 02:05:58

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 5 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria 10+ vuotta Kapseli; Suun hallitus hyväksyi 2004

Neuropaattinen kipu lidokaiini ajankohtainen, pregabaliini

Fibromyalgia prednisoni, Cymbalta, amitriptyliini, duloksetiini, Elavil, pregabaliini

Perifeerinen diabeettinen neuropatia Cymbalta duloksetiini, pregabaliini, kapsaisiini ajankohtainen, Nucynta ER, tapentadol

Neuralgia metyyliprednisoloni, pregabaliini, Medrol Dosepak, Medrol, Solu-Medrol, Depo-Medrol

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Lyrica?

Lyrica (pregabaliini)