lymphazurin

Käyttää Lymphazurin

Terapeuttinen luokka: Diagnostic Agent, lymfaattisen visualisointi

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille isosulfan sininen injektion lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille isosulfan sininen injektion geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Lymphazurin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät isosulfan sininen. Se ei voi olla nimenomaan Lymphazurin. Lue huolellisesti.

Lääkäri antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos olet kylmä nihkeä iho, sekavuus, huimaus, huimaus, ihottuma, kutina, hengenahdistus, hikoilu, kasvojen, kielen ja nielun tai hengitysvaikeudet jälkeen saat injektio.

Varmista, että lääkäri tietää, jos olet ollut allerginen reaktio jollekin väriaine tai lääkettä annetaan testin aikana tai menettelyä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Tämä lääke voi aiheuttaa virtsan siniseksi jopa 24 tuntia sen jälkeen, kun tätä lääkettä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Oikea käyttö isosulfan sininen

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diagnoosi ja tutkiminen glukagonin, mannitoli, arginiini, L-arginiini, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuliini, regadenosonia, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoate, Lipiodol gadobutroli, Provocholine, Metopirone, tuberkuliini puhdistettu proteiini johdannainen, Amyvid , Cardiolite, indosyaniinivihreä, metakoliini, HICON, natriumjodidia-i-131

Varotoimet Vaikka käyttäminen Lymphazurin

Lymphazurin Side Effects

Lymphazurin (isosulfan sininen)