Lymen tauti rokote (rekombinantti OspA) lihakseen

Käyttää Lymen tauti -rokote (rekombinantti OspA)

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Lymen tauti aiheuttaa ihottumaa, kuumetta, heikkoutta sekä nivel- ja lihaskivut. Tauti aiheuttaa bakteeri siirtyy ihmiseen puremasta tartunnan punkkeja.

Ennen Lymen tauti rokote (rekombinantti OspA)

Riski saada punkin tartuntojen voidaan vähentynyt tällainen varotoimia kuten yllään pitkähihaista paitaa ja pitkiä housuja, tucking housut sukkia, hoitoon vaatteita rasti hylkivä, ja tarkistamalla ja poistamalla liitteenä punkit.

Lymen tauti -rokote (rekombinantti OspA) ei ole enää kaupallisesti saatavilla.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Lymen taudin rokotetta (yhdistelmä-OspA) tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Lymen tauti rokote ei ole testattu alle 15-vuotiaita. Käyttöä ei suositella lapsilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat juuri niin kuin ne tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä Lymen taudin rokotetta vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä rokote ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Oikea käyttö Lymen taudin rokotetta (yhdistelmä-OspA)

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön Lymen taudin rokotetta. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia.

Annos Lymen taudin rokotetta (rekombinantti OspA) on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta Lymen taudin rokotetta (yhdistelmä-OspA). Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Tämä lääkitys ei enää ole markkinoilla

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

 tai mennä liittyä Lymen tauti rokote tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Lymen tauti rokote (rekombinantti OspA) Side Effects

Lymen tauti rokote