Luverisin: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Luveris?

Luverisia käytetään yhdessä follitropiinialfan hedelmättömyyden hoitoon naisilla LH puutos.

Luverisia ei aiheuta ovulaation (tuotanto muna munasarjat). Sinun täytyy saada muita lääkkeitä edistää ovulaatiota.

Sinun ei tule käyttää Luverista jos olet primääri munasarjojen vajaatoiminta, epänormaali verenvuoto emättimestä, kontrolloimaton kilpirauhasen tai lisämunuaisen sairaudet, munasarjojen kysta, kohtu- tai munasarjasyöpä, aivolisäkkeen kasvain, tai hedelmättömyyttä, joka ei johdu puutteesta ovulaation.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Luverista jos olet raskaana.

Lopeta Luverisin ei ole yhdyntää, ja ota yhteyttä lääkäriin heti, jos jokin seuraavista oireista: vatsakipu, turvotus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, nopea painonnousu, vain vähän tai ei virtsatessa, tai kipua, kun hengität , nopea syke, tai hengenahdistusta.

Luveris-hoito lisää todennäköisyyttä syntyy useampia. Monisynnytys kuljettaa lisäriskin sekä äidin ja sikiöihin. Keskustele riski monisikiöraskauden jossa terveydenhuollon.

Sinun ei tule käyttää Luverista jos olet allerginen lutropiinialfa tai samankaltaiset lääkkeet (kuten follitropiini, menotropin, urofollitropiini), tai jos

Ennen lääkkeen

hedelmättömyys, joka ei ole puutteen aiheuttamien ovulaation

edellytys kutsutaan primääri munasarjojen vajaatoiminta

epänormaali verenvuoto emättimestä, jota ei ole tarkistanut lääkäri

käsittelemätön tai kontrolloimaton häiriö kilpirauhasen tai lisämunuaisen

munasarjakysta

syöpä kohdun tai munasarjojen

kasvain oman aivolisäkkeen; tai

jos olet raskaana.

Lääkäri tekee verikokeita ja lantion tentti varmista, että sinulla ei ole ehtoja, jotka estäisivät sinua turvallisesti käyttää Luveris.

Mies- seksuaalinen kumppanisi hedelmällisyys on myös tarkistettava ennen hoidetaan Luverisin.

Varmistaaksesi Luveris on turvallinen, kerro lääkärille, jos sinulla on riskitekijöitä sepelvaltimotauti, kuten

diabetes

korkea verenpaine tai korkea kolesteroli

suvussa sepelvaltimotauti

tupakointi; tai

olla ylipainoinen.

Käyttämällä Luverisia voi lisätä mahdollisuuksia ottaa monisikiöraskauden (kaksoset, kolmoset, neloset jne). Moninkertainen raskaus on korkean riskin raskauden äidille ja vauvoille. Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään erityistä hoitoa ehkä raskauden aikana.

Luveris saattaa myös lisätä riskiä tubal raskaus, keskenmeno, kuolleena syntyneiden lasten, ennenaikaisen synnytyksen, synnynnäisiä epämuodostumia tai kuumetta synnytyksen jälkeen, jos tulet raskaaksi, kun hoidetaan tällä lääkkeellä. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolissasi näistä riskeistä.

Luveris saattaa lisätä riskiä sairastua kohdun syöpään. Kysy lääkäriltäsi erityisiä riskejä. Ilmoita kaikista epätavallisista verenvuoto emättimestä heti.

Miten Luverisia annetaan?

Hallitus raskauden luokka X. Vaikka Luverista avulla sinusta voi tulla raskaaksi, tämäkin lääke voi vahingoittaa sikiötä tai aiheuttaa sikiövaurioita. Älä käytä Luverista jos olet raskaana. Kerro lääkärille heti, jos tulet raskaaksi hoidon aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ei tiedetä, onko lutropiinialfa joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Luveris pistetään ihon alle. Saatat näytetään, kuinka käyttää injektioita kotona. Älä itse pistää lääkkeen, jos et ymmärrä miten antaa injektio ja hävitä käytetyt neulat ja ruiskut.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet turvallisen ja tehokkaan käytön. Seuraa näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Luveris on jauhe lääke, joka on sekoitettava nesteeseen (liuotin) ennen sen käyttämistä. Jos käytät injektioita kotona, varmista, että ymmärrät, miten oikein sekoittaa ja tallentaa lääkettä.

Pyöritä lääkkeen sekoittamisen jälkeen. Älä ravista lääkityksen pullon tai voit pilata lääkkeen. Valmista annos vasta sitten, kun olet valmis antamaan pistoksen. Älä käytä, jos lääke on sameaa, on muuttunut värejä tai on hiukkasia. Soita apteekista uutta lääkettä.

Luverisia annetaan yleensä päivittäin enintään 14 päivää. Voit olla varma lääke on tehokas, sinun täytyy usein verikokeita ja ultraääni tentit. Voit myös tallentaa lämpötila päivittäin kaavion.

Saat parhaat tulokset hedelmöityshoidoista, noudata lääkärin ohjeita huolellisesti.

Käytä kertakäyttöistä neulaa vain kerran. Noudata tahansa valtion tai paikallisten lakien noin heittää pois käytetyt neulat ja ruiskut. Käytä pistonkestävän “terävien” keräysastiaan (kysy apteekista mistä saa yhden ja miten heittää sen pois). Pidä tämä säiliö poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Säilytä unmixed jauhe lääketieteen huoneenlämmössä päässä kosteus, kuumuus ja valo.

Voit myös tallentaa jauhe jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Hedelmättömyys on usein käsitelty lääkeaineiden yhdistelmä. Käytä kaikki lääkkeet kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Lue lääkitys opas tai potilas ohjeita jokaisen lääkitys. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulua ilman lääkärin ohjeita.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Soita lääkäriltä ohjeita, jos unohdat annoksen Luverisin.

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Luveris?

Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai aktiivisuutta.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Luverisin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Luveris sivuvaikutuksia

Jotkut naiset käyttävät tätä lääkettä kehittää munasarjojen hyperstimulaatio-oireyhtymä (OHSS), varsinkin ensimmäisen käsittelyn jälkeen. OHSS voi olla hengenvaarallinen tila. Lopeta Luverisin ei ole yhdyntää, ja ota yhteyttä lääkäriin heti, jos jokin seuraavista oireista OHSS

vatsakipu, turvotus

pahoinvointi, oksentelu, ripuli

nopea painonnousu, erityisesti kasvojen ja keskiosaan

vähän tai ei lainkaan virtsaamista; tai

kipu, kun hengität, nopea syke, tunne hengästyneenä (erityisesti makuuasennossa).

Myös kutsua lääkäriltä kerralla, jos on merkkejä aivohalvaus tai veritulppa, kuten

äkillinen tunnottomuus tai heikkous (erityisesti toisella puolella kehoa), äkillinen voimakas päänsärky, epäselvä puhe, ongelmia näkö tai tasapainossa

rintakipu, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, yskä jopa verta; tai

kipu, turvotus, kuumotus, punoitus yhdessä tai molemmissa jaloissa.

Yhteinen Luveris haittavaikutuksia ovat

pahoinvointi, vatsakipu, ripuli, ummetus, kaasu

lantion kipu, kuukautiskierron kramppeja

rintojen kipu

päänsärky

kipu tai ärsytys joissa injektio annettiin

väsymys; tai

kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa lutropiinialfan, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

2.01.2014-07-15, 08:50:30.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Luveris?

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

Luverisin (lutropiinialfaa)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Follicle Stimulation urofollitropiini, Menopur, GONAL-f, follikkelia stimuloiva hormoni, Follistim, menotropins, GONAL-f RFF, Follistim AQ kasetti, GONAL-f RFF Pen

Naisten hedelmättömyys Clomid, klomifeeni, HCG, Pregnyl, istukkagonadotropiini (HCG), Novarel, Ovidrel, urofollitropiini, Menopur, Serophene, menotropins, Chorex