Luveris

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Käyttää Luveris

Farmakologiset Luokka: Ihmisen lutropiinin

Lutropiinialfaa käytetään apuna käsitys tapahtua. Se annetaan yleensä yhdessä follitropiinialfan. Monet naiset, joita hoidetaan näitä lääkkeitä yleensä eivät ole voineet tulla raskaaksi vielä.

Tämä lääke oli saatavilla vain lääkärin määräyksestä.

Lutropiinialfa (Luveris®) injektiot poistettiin Yhdysvaltojen markkinoilta EMD Serono, Inc., 16. heinäkuuta 2012 mennessä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Luverista

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Jotta käyttäen lutropiinialfa yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin käyttää tätä lääkettä ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa. Paperi tietoa potilaalle annetaan sinua täynnä reseptiä ja antaa monia yksityiskohtia käyttöä koskevat lutropiinialfan. Lue tämän asiakirjan huolellisesti ja kysy lääkäriltäsi lisätietoja tai selityksiä.

Joskus Lutropiinialfan voidaan antaa injektiona kotona. Jos lääkkeen käyttämisen kotona

Kerro lääkärille, jos käytät viimeisen annoksen lutropiinialfaa. Follitropiinialfa edellyttää usein, että toinen hormoni koriongonadotropiinia (hCG) annetaan kerta-annoksena päivää viimeisen annoksen jälkeen lutropiinialfaa annetaan. Lääkäri antaa sinulle tämän lääkkeen tai järjestää voit saada lääkkeen oikeaan aikaan.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä usein säännölliset vierailut varmistaa, että lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Lääkäri luultavasti halua seurata kehittää munat sisällä munasarjat tekemässä ultraäänitutkimus ja mitataan hormoneja verenkiertoon. Kun enää saa lutropiinialfa ja follitropiinialfan hoito, sinun edistymistä edelleen on tarkistettava vähintään 2 viikkoa.

Jos lääkäri on pyytänyt sinua tallentaa perusinsuliinin kehon lämpötilaa (BBTs) päivittäin, varmista, että teet tämän joka päivä. Käyttämällä BBT kirjaa tai jollakin muulla menetelmällä, lääkäri auttaa päättämään, milloin olet kaikkein hedelmällisin ja milloin ovulaatio tapahtuu. On tärkeää, että yhdynnässä tapahtuu ympärillä kun olet kaikkein hedelmällisin antaa sinulle parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi. Noudata lääkärisi ohjeita huolellisesti.

Jos vatsan tai vatsakipu tapahtuu käyttämällä lutropiinialfan, keskeyttää hoito ja ilmoittaa ongelmasta heti lääkärille. Eivät saa injektion ihmisen koriongonadotropiinia (hCG) ja välttää yhdyntää.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö Luveriksen

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Varotoimet Vaikka käyttäminen Luveris

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Follicle Stimulation urofollitropiini, Menopur, GONAL-f, follikkelia stimuloiva hormoni, Follistim, menotropins, GONAL-f RFF, Follistim AQ kasetti, GONAL-f RFF Pen

Naisten hedelmättömyys Clomid, klomifeeni, HCG, Pregnyl, istukkagonadotropiini (HCG), Novarel, Ovidrel, urofollitropiini, Menopur, Serophene, menotropins, Chorex

Luveris Side Effects

Luverisin (lutropiinialfaa)