Lucentis

Terapeuttinen luokka: Silmälääkärin Agent

Käyttää Lucentis

Farmakologiset Luokka: monoklonaalinen vasta-aine fragmentti

Ranibitsumabi hoidetaan makulaödeema (turvotus silmän takaosassa) jälkeen verkkokalvon laskimotukos (verisuoni silmässä on estetty). Sitä käytetään myös diabeetikoilla, joilla on diabeettinen makulaturvotuksen (DME). Makulaedeemaa voi aiheuttaa näön menetyksen. Tämä lääke on myös hoitoon diabeettisen retinopatian (silmän aiheuttama ongelma diabetes) potilailla, joilla DME.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ranibitsumabin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ranibitsumabin vanhuksilla.

Ennen Lucentis

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Silmä Lääkäri antaa tätä lääkettä, koska laukaus silmään.

Tämä lääke annetaan yleensä kerran kuukaudessa (noin 28 päivän välein). Joillakin potilailla, se voidaan antaa kerran 3 kuukautta sen jälkeen, kun ensimmäisen 4 injektiota.

Silmälääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, erityisesti ensimmäisten muutaman päivän kuluttua saat tätä lääkettä.

Silmä ongelmia voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista silmälääkäri heti, jos silmään tulee punainen, herkkä valolle, tai kivulias, tai jos muutos visio useita päiviä sen jälkeen, kun tätä lääkettä. Myös kerro silmälääkäri jos tunnet lisääntynyt silmänpainetta.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä verihyytymiä, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua rinnassa, nivus tai jalat, erityisesti vasikoita, hengitysvaikeudet, vakava äkillinen päänsärky, epäselvä puhe, äkillinen, selittämätön hengenahdistus, äkillinen koordinointi, äkillinen , vakava heikkous tai tunnottomuus käsivarteen tai jalan tai näköhäiriöt.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Oikea käyttö Lucentis

Makuladegeneraatio Eylea ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiset pegaptanibi oftalmiset, verteporfiini, Visudyne

Diabeettinen makulaödeema deksametasoni oftalmiseen, Eylea, fluokinoloni oftalmiset ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiseen, OZURDEX

Makulaödeema deksametasoni oftalmiseen, Eylea, fluokinoloni oftalmiset, Maxidex ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiset

Diabeettisen retinopatian Eylea ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiset

Varotoimet Vaikka käyttäminen Lucentis

Lucentis Side Effects

Lucentis (ranibitsumabi oftalmiset)