lorcaserin

lorcaserin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Käyttää lorcaserin

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä lorcaserin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lorcaserin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille lorcaserin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta lorcaserin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin on munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla lorcaserin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät lorcaserin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä lorcaserin tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Ennen lorcaserin

Käyttämällä lorcaserin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön lorcaserin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lorcaserin vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

lorcaserin mukana potilastietoja insertti. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa lorcaserin kanssa tai ilman ruokaa.

Huolellisesti noudata lääkärin ohjeita vähäkalorisena ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Keskustele lääkärin kanssa ennen harjoitusohjelman.

Lääkäri pitäisi kertoa lopettaa lorcaserin jos et menetä tietty määrä painoa ensimmäisten 12 viikon hoidon.

Annoksen lorcaserin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta lorcaserin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää lorcaserin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varmista, että lorcaserin toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä lorcaserin raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi käyttäen lorcaserin, kerro heti lääkärille.

Varmista, että lääkäri tietää kaikki muut lääkkeet käytät. lorcaserin voi aiheuttaa vakavia ehtoja, kuten serotoniinioireyhtymää tai neuroleptioireyhtymän (NMS) kaltaisia ​​reaktioita, kun niitä käytetään yhdessä tiettyjen lääkkeiden. Soita heti lääkärille, jos sinulla on kuumetta, sekavuus, psyykkiset muutokset, levottomuus, nopea syke, lihaskouristuksia, ongelmia kävely, pahoinvointia, oksentelua tai ripulia.

Oikea käyttö lorcaserin

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet nopea painonnousu, turvotus nilkkojen, jalkojen tai pienemmät jalat, tai levoton hengitys käytettäessä lorcaserin.

lorcaserin saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, vaikeuksia ajatella tai huono tuomio. Varmista, että tiedät miten reagoit lorcaserin ennen ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olla valppaana tai pystyä ajattelemaan hyvin.

Jos kehittyy jokin epätavallinen ja outoja ajatuksia tai käyttäytymistä, kun käytät lorcaserin, muista keskustella lääkärin kanssa. Jotkin muutokset voivat olla epätavallinen ja äärimmäinen, kuten sekavuus, paheneminen masennus, hallusinaatiot (näkö-, kuulo, tai tuntoharhat eivät ole siellä), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

Jos potilaalla on diabetes: Laihtuminen voi johtaa parannuksen ehdon, mutta saattaa lisätä mahdollisuus ottaa hypoglykemia (alhainen verensokeri). Tarkista verensokerisi useammin ennen lorcaserin ja aikana Belviq® hoidon. Jos havaitset muutoksia verensokeri, tarkistaa lääkäriltä.

Jos koet pitkittynyt tai kivulias erektio 4 tuntia tai enemmän, ota yhteyttä lääkäriin välittömästi. Tämä ehto voi edellyttää nopeaa lääkinnällistä hoitoa estetään vakava ja pysyvää vahinkoa peniksen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen lorcaserin

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

lorcaserin Side Effects

lorcaserin

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Painonpudotus fentermiini, Victoza, Contrave, Megace, megestroli, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutidilla, Oxandrolone, fentermiini / topiramaatti

Liikalihavuus Alli, fentermiini, amfetamiini, Contrave, metamfetamiini, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutidilla, orlistaatti, Desoxyn