lihaskipu kun mennä lääkäriin

Lähes jokaisella on kipeä, lihassärky silloin tällöin. Lihaskipua voi liittyä pienelle alueelle tai koko kehon, jotka vaihtelevat lievästä sietämätöntä.

Vaikka useimmat lihaskivut lähteä pois omasta lyhyessä ajassa, joskus lihaskipua voi viipyä kuukausia. Lihaskipua voi kehittyä lähes kaikkialla elimistössä, kuten niskan, selkä, jalat ja jopa kädet.

Hengitysvaikeuksia tai huimausta; Extreme lihasheikkoutta korkea kuume ja niskajäykkyys

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on lihaskipuja kanssa

Lihaskipu alkaen vähäisiä vammoja, stressi tai liikunta on yleensä auttanut yksinkertaisia ​​kotihoidossa. Lihaskipu alkaen vakavia vammoja tai systeeminen tauti on usein vakava ja vaatii hoitoa.

Aikataulu toimiston vierailun jos olet

Lihaskipua, joka tapahtuu toimintaa yleensä indikoi “vedetty” tai kireät lihas. Tämäntyyppiset vammat yleensä vastaa hyvin R.I.C.E. terapia

Itsehoito

käydä lääkärin

Tunnettu punkin pureman tai olisivat saattaneet rasti purra, Ihottuma, erityisesti “napakymppi” ihottuma Lymen taudin, lihaskipu, erityisesti vasikoita, joka tapahtuu liikunnan ja korjaa levolla, Infektion merkkejä, kuten punoitus ja turvotus, noin kipeä lihas, lihaskipu, kun aloitat tai lisätä annostusta lääkitystä – (etenkin statiinit – lääkkeitä käytetään hallitsemaan kolesterolia; lihaskipu, joka ei parane itsehoitoa

Levätä. Ota taukoa normaalia toimintaa.; Ice. Laita jään tai pussi pakasteherneitä kipeä 20 minuutin ajaksi useita kertoja päivässä.; Compression. Käytä kompressiosidos vähentää turvotusta.; Elevation. Uudentasoinen jalka auttaa vähentämään turvotusta.