leukoplakia laastaria: syyt, oireet ja hoidot

Oral Health Trends

Leukoplakia on valkoinen tai harmaa laastari, joka kehittyy kieli, posken sisäpinnalle, tai lattialle suun. Se on suun reaktiosta kroonista ärsytystä limakalvojen suun. Leukoplakia laastaria voi myös kehittyä naisten sukuelinten ovat; kuitenkin, syynä tähän on tuntematon.

Abbie Kozolchy; Voit helposti romantisoida muutaman nauraa linjat (hei – jokainen ryppy on kuitenkin lovi hiljaisessa kalenterissa hyvin käytetty elämä, mukaan Dickens). Mutta aika vaikutuksista hymysi voi olla huomattavasti vaikeampi kirjoittaa pois, ei väliä kuinka lahjakas kirjurina. On kellastumista tai harmaantumista hampaiden, ohenemista huulet, ulkonäkö huuli linjat … ja lista jatkuu. On valoisaa puolta, kodin työkalut, jotka taistelevat hampaiden värjäytyminen (puhumattakaan uusimman office …

“Karvainen” valkotäpläisyydestä suusta on epätavallinen muoto valkotäpläisyydestä (aiheuttama Epstein-Barrin virus), joka nähdään vain ihmisiä, jotka ovat HIV-tartunta, on AIDS tai AIDS: iin liittyvä kompleksi. Se koostuu sumea, valkoisia laikkuja kielen (siis, sen nimi) ja harvemmin muualla suussa. Se voi muistuttaa sammas, infektion aiheuttama sieni Candida, joka aikuisilla, esiintyy yleensä jos immuunijärjestelmä ei toimi kunnolla. Sammas voi olla yksi ensimmäisiä merkkejä infektio HIV-viruksen.

Syyt leukoplakia voivat sisältää

Läsnäolo valkoinen tai harmaa laikkuja kielen, kumit, katto suussa, tai sisällä posket suussa voi olla merkki valkotäpläisyydestä. Laastari voinut kehittyä hitaasti viikoista kuukausiin ja on paksu, hieman koholla, ja voi lopulta ottamaan karkaistu ja karkea rakenne. Se on yleensä kivuton, mutta se voi olla herkkä kosketus, lämpö, ​​mausteinen elintarvikkeet tai muuta ärsytystä.

Hammaslääkäri voi epäillä valkotäpläisyydestä upon Examinatio; kuitenkin, koepala todennäköisesti otetaan sulkea pois muut syyt, kuten suun syöpä. Aikana koepala, pieni pala kudosta leesionäytteistä poistetaan tutkittava laboratoriossa. Puuduttavaa ainetta käytetään niin, että et tunne kipua.

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010