LDL-kolesteroli: miten se vaikuttaa sinun sydänsairauksien riskiä

Jos sinulla on sydänsairaus tai haluat vain pitää pumppu terve, olet varmasti kuullut mantraa jo: “Varo kolesteroli!” Tyyppi, joka tuo sydämesi vaarassa on LDL – “paha” kolesteroli.

Lisätietoja yhteisistä Kolesteroli lääkkeitä RxList

Hanki yksinkertainen verikoe LDL tasoja. Jos he korkea, ruokavalio ja lääke voi auttaa alentamaan sitä.

Kolesteroli ei ole lainkaan huono. Se on olennainen rasvaa, että solut elimistössä tarvitsee.

Jotkut kolesteroli tulee ruoasta ja joitakin tehdään maksan. Se ei voi liueta veressä, joten proteiinit kuljettaa sitä missä se tarvitsee mennä. Näitä kantajia kutsutaan “lipoproteiinien.”

LDL on mikroskooppinen möykky, joka koostuu ulomman vanteen lipoproteiini, joka ympäröi kolesteroli keskus. Sen täydellinen nimi on “low-density lipoprotein.”

Vaikka sydänkohtauksia ovat arvaamattomia, korkeammat LDL nostaa sydänsairauksien riskiä. Viime aikoihin asti, ohjeet leikkaamiseen niille kertoimet painottamaan alentava tämä “paha” kolesteroli tiettyihin kohde numeroihin.

Nykyään sinun ja lääkäri toimivat yhdessä kehittää omaa henkilökohtaista strategia alentaa LDL tietyllä prosentilla. Se perustuu omaan tasoon riskiä sydänsairauksiin tai aivohalvauksia. Tajuta se, lääkärit käyttää laskinta arvioida mahdollisuudet sinulla on näitä ongelmia seuraavien 10 vuoden aikana.

Laskuri ottaa useita asioita huomioon, kuten kolesterolia numerot, ikä, verenpaine, onko poltat, tai jos käytät verenpainelääkkeitä. Kaikki nämä asiat vaikuttavat kertoimella saada sydänsairaus. Muita riskejä ovat diabetes tai suvussa sydänsairauksia.

Lääkäri sitten luodaan suunnitelma elintapojen muutoksia tai lääkkeitä, jotka voivat alentaa sekä kolesterolia ja kokonaisriskiä.

Terveellinen ruokavalio ja liikunta voivat auttaa vähentämään LDL tasoja. Syödä elintarvikkeita, jotka ovat vähän tyydyttyneitä rasvoja ja ravinnon kolesterolin. Voit laskea numeroita vielä enemmän, jos lisäät kuitua ja kasvisteroleita (kuten kolesterolia alentava margariini tai pähkinöitä) omaan ruokavalioon.

Et \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.

Tasosi on tällä hetkellä

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen.

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on rajatapaus korkea. Jos LDL menee korkeampi, sinun Kokonaiskolesterolitasoon voisi tulla Borderline korkea. Mieti vähentämällä elintarvikkeiden syöt kanssa tyydyttyneitä rasvoja ja lisäämällä liikuntaa. Jos saat enemmän liikuntaa, oman tason “hyvä” HDL-kolesteroli voi kasvaa, mikä voisi myös auttaa pitämään LDL ja kokonaiskolesterolin kurissa.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL. HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL koska HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline Korkea, too. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea, liian. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä lääkkeitä, kuten statiinit. Sen jälkeen lääkitys, ruokavalion ja liikunnan ohjeet pitäisi johtaa parannuksiin.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea, ja taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä statiineja tai muiden kolesterolia alentava lääkitys.

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.